Заклад тижня, Перша шпальта

Об’єднує людей, які люблять каву. Як працює кав’ярня United by coffee у Чернівцях

Де у Чернівцях можна скуштувати крафтові десерти, випити смачної кави та попрацювати у спокійній атмосфері — дивіться у рубриці «Шпальти» «Заклад тижня».

У Чернівцях уже понад чотири роки працює кав’ярня «United by coffee». Вона розташована на вулиці Головній, 220-В. Кав’ярня працює щодня з 8:00 по 22:00.

Персонал закладу до кожного гостя має індивідуальний підхід. Як і до кожного горнятка кави.

«У нас Specialty зерно українських обсмажчиків. Також ми готуємо різні види кави. У нас є альтернатива. Під альтернативу ми заварюємо німецьких обсмажчиків. У нас є The Barn, Bonanza», — каже шефиня-бариста Анастасія.


Bonanza — це specialty зерно від берлінських обсмажувальників, а The Barn — німецька компанія, що займається обсмажуванням кави категорії Specialty.

В «United by coffee» з увагою ставляться до кожної чашки кави — її прагнуть виварити якнайкраще. Баристи ретельно стежить за таймінгом та вагою. Вони контролюють процес для того, аби у кави був однаковий смак. І ранкова не відрізнялася від вечірньої.

«Наші клієнти можуть вибрати будь-яке зерно, на якому вони хочуть спробувати вешку, дотик, можливо аеропрес. Будь-який напій, який заварюється у ручну», — зауважує адміністраторка Маріанна Вінтонів


Наразі щовихідного у закладі відбуваються кавові сейли. Це заходи, куди запрошують місцевих обсмажчиків кави. Ті розповідають про свій продукт, дають покуштувати його. Можуть продати свої зерна клієнтам кав’ярні.

Ще одна особливість закладу — десерти. Тут вони крафтові.

«Наші кондитери стараються кожного тижня виготовити якийсь новий десерт для того, аби зацікавити наших клієнтів і показати якусь новинку. Також ми стараємось перед святами, тобто там різдвяні, День закоханих – робити якісь тематичні десерти, щоб людям було цікаво і могли придбати це у подарунок», — додає адміністраторка Маріанна Вінтонів. 

У закладі діє акція «Відкладена кава». Будт-хто з відвідувачів може придбати каву для військових, лікарів, рятувальників, правоохоронців чи волонтерів.

Також до кавярні можуть завітати власники домашніх улюбленців, бо «United by coffee» — pet-friendly.

«Ми завжди раді бачити наших гостей з домашніми улюбленцями: чи то котики, чи то собачки. У нас завжди для них є посудина для водички, щоб вони могли попити. Також є можливість, аби матусі зі своїми дітками змогли заїхати до нас з коляскою»

Якщо заклад настільки підкорив вас, що ви бажаєте залишити собі спогад про нього, то можете придбати термочашки з логотипом кавʼярні. До речі, власникам такої чашки зроблять знижку на каву. Це ж правило діє і для тих відвідувачів, хто прийде із власним горнятком.

Доступні ціни та приємна атмосфера роблять «United by coffee» ідеальним для фрілансерів чи ІТ-фахівців, котрі приходять сюди попрацювати та насолодитися кавою з крафтовими десертами.

У часи блекауту чимало відвідувачів приходили до кавʼярні попрацювати. Кажуть, що й сьогодні у випадку вимкнень електроенергії готові до таких аварійних ситуацій.

«United by coffee вирізняється своєю теплотою і приємною атмосферою для своїх відвідувачів. Ми створюємо неповторний вайб для них. Для того, щоб вони відчували себе тут, як в себе дома. Щоб вони могли забути про повсякденну рутину і могли відпочити зі своїми друзями, сім’єю, або просто наодинці», — додають у закладі.

 

Рекламна публікація

Коментарі