Поради

Чорна п’ятниця: де шукати великі знижки в Чернівцях

Багато українських магазинів та торгових мереж цьогоріч розпочинають розпродажі, не очікуючи традиційної дати Чорної п’ятниці. Це хороша можливість для покупців заощадити й купити дорогу річ за набагато нижчою ціною.

Коли стартують розпродажі 

Дата проведення Чорної п’ятниці завжди прив’язана до американського Дня подяки. Цьогоріч вона припадає на 25 листопада. Марафони вигідних покупок по всьому світу розпочнуться рівно опівночі цього дня. Та в Україні створюють власні традиції, трансформовані до наших реалій. Тож магазини влаштовують триваліші розпродажі. 

Так, Чорна п’ятниця в Чернівцях уже стартувала в магазинах техніки МТА. Знижки, акції та подарунки новим клієнтам тут анонсували з 4 по 25 листопада. Враховуючи це, можна «спіймати» більше вигідних пропозицій.

Що можна купити зі знижками

Смартфони, планшети, павербанки, ноутбуки, роутери, кондиціонери, побутова та інша техніка в МТА зараз за відчутно зниженими цінами. Знижки на сайті сягають 70%. А в офлайн-магазинах мережі за першої покупки дарують броньовану плівку з безплатним наклеюванням та гарантією. Або можна обрати сертифікат на аналогічну послугу та скористатися ним у зручний момент упродовж трьох місяців. 

Перевірені лайфхаки Чорної п’ятниці: 

− Складайте заздалегідь список того, що плануєте купити. 

− Досліджуйте ціни й порівнюйте, наскільки вигідною стає ціна на Чорну п’ятницю. 

− Одна з вдалих ідей – купувати на розпродажі дорогі товари від всесвітньо відомих брендів. Знижка дозволить втілити давні побажання. Або підібрати подарунки близьким на майбутні зимові свята.

З таким підходом дійсно заощадите. Але довго вагатися й обмірковувати покупки на Чорну п’ятницю не вийде, бо найпопулярніші товари часто закінчуються ще в перші дні розпродажу.

Рекламна публікація

Коментарі