Бізнес, Ініціативи

У Чернівцях проведуть безкоштовні кулінарні майстер-класи для дітей з Клопотенком

Курси проводитимуть професійні кухарі разом із кваліфікованими психологами.

Фото: фейсбук Клопотенка

У Чернівцях проведуть кулінарні майстер-класи для дітей, яких торкнулася війна. Їх організували Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ініціатива з покращення культури харчування Cult Food шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

До участі у майстер-класі запрошують дітей віком від шести до 17 років.

Про це повідомляють у пресрелізі піар-менеджер Євгена Клопотенка.

Курси проводитимуть професійні кухарі разом із кваліфікованими психологами.

«Спільне приготування здорової їжі допоможе дітям відновити відчуття психологічного комфорту та зменшити рівень тривожності», – йдеться у повідомленні.

У рамках проєкту, діти та їхні батьки отримають поради від команди психологів та нутриціологів як психологічно стабілізувати себе і дитину, як сформувати здорові харчові звички у приготуванні та споживанні їжі, а Євген Клопотенко поділиться порадами, як батькам та дітям через приготування їжі підтримувати один одного.

«Стрес та непродумане харчування погіршують психологічний стан, а під час війни це особливо небезпечно. Психологічна підтримка та здорове харчування, що містить в собі всі необхідні для організму елементи, допомагає зберегти здоров’я та зміцнити націю», — говорить шеф-кухар Євген Клопотенко.

Реєстрація на майстер-клас за посиланням.

Такі заходи проводять у семи областях України, у яких зосереджена велика кількість переміщених сімей: Закарпатській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій. Завдяки проєкту психосоціальну допомогу отримають понад 5 тисяч дітей.

 

Коментарі