Поради

Покупка через відеодзвінок. Мультимедіа ввела нову послугу та безкоштовну адресну доставку

Завдяки новій інтерактивній послузі клієнт може зв’язатися з консультантом магазину, а той зробить відеоогляд усіх товарів у реальному часі.

Магазин цифрової техніки та аксесуарів «Мультимедіа» продовжує свою роботу, дотримуючись карантинних норм.

Задля зручности клієнтів магазин ввів нову інтерактивну послугу – покупку через відеодзвінок. Суть її полягає у тому, що клієнт може прогулятися магазином, не виходячи з дому. Це зберігає можливість персональної консультації навіть за умов дистанційної покупки.

«Ця послуга буде особливо корисною для тих клієнтів, які звикли купувати техніку не на сайті, а саме в магазині. Людина телефонує нашому продавцеві, який консультує її через відеозв’язок: робить огляд усієї продукції, порівнює гаджети та тестує їх у дії, відповідає на всі запитання покупця і пояснює всі потрібні деталі. Через відеозвязок можна навіть оформити покупку у кредит і замовити безкоштовну адресну доставку», — пояснюють у магазині.

Як скористатися сервісом? Людина обирає зручний для себе месенджер (телеграм чи вайбер), набирає номер +38 073 405 15 15 і опиняється на відеозв’язку з продавцем МТА.

Сервіс працює щодня з 9:00 до 21:00. А послуга безкоштовної доставки містом доступна не лише для тих, хто скористався онлайн-дзвінком, а й для покупців інтернет-магазину mta.ua.

Фото Володимира Гуцула

Партнерська публікація

Коментарі