Поради

Подарунки без гендера: електрогриль та інші презенти, які оцінять чоловіки та жінки

Варіанти подарунків, які стануть приємним сюрпризом усім, незалежно від статі.

Жінкам на свята дарують квіти та солодощі, а чоловікам — набори електроінструментів і бритви. Так нібито склалося історично. Але ж це чистої води стереотип. І спростувати його допоможе один очевидний факт: існує безліч подарунків, які підходять для представників обох статей. Наприклад, електрогрилі, які дозволяють відчути себе справжнім шеф-кухарем, навіть не виходячи за межі власної оселі. Вони приносять масу задоволення кулінарам-початківцям і людям, які проводять мінімум часу на кухні.

Електричні грилі відчутно полегшують життя прихильників здорового способу життя. Адже на них можна без жодної краплі жиру готувати:

  1. М’ясо.
  2. Рибу.
  3. Овочі.
  4. Фрукти.
  5. Морепродукти.

Тут можна обрати електрогриль, який:

  • швидко підключається;
  • підлягає транспортуванню;
  • займає небагато місця;
  • підходить для приготування багатьох різновидів страв завдяки автоматичним режимам.

Звісно, мережевий домашній гриль — це не єдиний універсальний подарунок. Приклади сюрпризів, які підходять усім, наводимо далі.

Подарунковий сертифікат у магазин парфумерії

Елітні стійкі парфуми від всесвітньо відомих виробників — не тільки жіноча слабкість. Більшість чоловіків також не проти оновити власну колекцію ароматів із нагоди чергового свята.

Пошук відповідного запаху навіть для найближчої людини — це справжнісінький квест. Зробити правильний вибір можна тільки за умови стовідсоткової впевнености у смаках «винуватця свята». А якщо є хоча б найменші сумніви, краще подарувати сертифікат. Його власник зможе самостійно придбати омріяний флакончик.

Приємні враження

У позитивних емоцій немає статі. Тож, дарувати їх можна як жінкам, так і чоловікам. Під емоціями маємо на увазі нематеріальні подарунки. Найпопулярніші з них:

  • стрибок із парашутом;
  • політ на повітряній кулі;
  • прогулянка на конях;
  • подорож.

Ще один хороший варіант — похід на майстер-клас або студійна тематична фотосесія.

Розумний годинник

Сучасні смарт-годинники — ідеальний варіант унісекс-подарунка. Вони актуальні і стильні. При цьому дизайн гаджетів не має жодних особливостей, які свідчили б про призначення лише для жінок чи чоловіків.

Інтелектуальний годинник — це не просто красивий, але й корисний подарунок. Він може стати мотивацією до зміни способу життя у кращий бік. Так, гаджет спонукає:

  • стежити за активністю;
  • займатися спортом;
  • краще стежити за станом здоров’я.

Програвач вінілу

Кращого сюрпризу для меломана годі й шукати. Цей пристрій здатен закохати в себе з першого погляду. А якщо покласти в подарункове упакування декілька рідкісних платівок, вдячність точно не матиме меж.

Найцікавіше те, що у 99,9% випадків програвач стане вдалим подарунком навіть для людини, яка ніколи не цікавилася історією музики. Також до презентів, які можна сміливо дарувати майже всім, належать кавоварки, набори для догляду за взуттям, дизайнерські прикраси, смартфони та аксесуари для них. 

Рекламна публікація

Коментарі