Поради

ТОП 5 класичних чоловічих парфумів

Про 5 класичних чоловічих парфумів, які завжди у моді і не втратили актуальности.

Класика чоловічої парфумерії — це легендарні аромати, які впізнають та цінують у всьому світі. Класичні чоловічі духи переважно містять деревні та мускусні ноти з пікантними та пряними доповненнями. Ці акорди звучать не банально, а стильно, стримано й сильно водночас.

Які чоловічі парфуми завжди актуальні?

Серед ароматів, які залишаються популярними більше десяти років, особливо відомі такі парфуми:

— Fahrenheit, Dior;

— Egoiste Platinum, Chanel;

— L’Homme, Yves Saint Laurent;

— Boss Bottled, Hugo Boss;

— Guerlain Homme, Guerlain.

Fahrenheit від Dior з’явився в 1988 році і став класикою бренду. У серці аромату — ноти мускатного горіха, сандалу, білого кедра, жасмину, гвоздики. Вони створюють парфум, що додає впевнености у собі, цілеспрямованости, сміливости.

Egoiste Platinum від Chanel — ще одна легенда парфумерії, непідвладна часу: витончений, елегантний, сильний. Цей парфум з’явився в 1993 році та швидко знайшов свого шанувальника. Мускатна шавлія, жасмин, гальбанум та герань поєдналися в оригінальній композиції, сповненій тепла.

L’Homme від Yves Saint Laurent — символ бездоганного смаку, елегантности та чуттєвости. Парфум створено в 2006 році з використанням природних компонентів: спецій, білого перцю, базиліку та фіалки.

Boss Bottled від Hugo Boss — аромат упевнености в собі, успіху, сміливости. Це мужність без агресії, витончений стиль, що міститься в оригінальній композиції. Ноти дерева махагоні, кориці та гвоздики додають тепла, наповнюють енергією.

Guerlain Homme від Guerlain — яскравий аромат, у якому поєднується ніжність, витонченість та різкість. Це оригінальна композиція з нотами лайма, м’яти, герані, яка додає магічности до образу чоловіка.

Ноти шлейфу, що огортають теплом

Класичні чоловічі парфуми схожі за фінальними акордами. Ноти кедра та бергамота, боби тонка, амба та сандал найчастіше завершують композицію. Серед фінальних нот також може бути дубовий мох, ваніль, мускус, пачулі. Всі ці компоненти додають тепла та пікантности, поступово завершують композицію м’яким та виразним акордом, що розкривається й зігріває.

Партнерська публікація

Коментарі