Поради

Як підприємствам економити на енергоресурсах у 2020-2021 роках?

Про ТОВ «Прикарпатенерготрейд», місію компанії та послуги, які може надати бізнес-клієнту.

Партнерська публікація

Ринок електроенергії в Україні відкрив нові можливості для бізнесу. З одного боку, кожне підприємство самостійно обирає постачальника. З іншого – компанія-постачальник бореться за клієнта, пропонуючи вигідніші тарифи, краще сервісне обслуговування, оптимальний графік оплати.

ТОВ «Прикарпатенерготрейд» постачає електроенергію і природний газ. ПрЕТ обслуговує понад пів мільйона побутових клієнтів та майже 22 тисячі юридичних осіб на території України. Таку довіру компанія отримала завдяки конкурентній вартості ресурсу, якісному сервісу та зручному графіку розрахунків.

Місія компанії – клієнтоорієнтований сервіс європейського рівня та оптимізація клієнтських витрат задля економії коштів на енергоресурсах. Сервіс ПрЕТ – це не про численні походи в офіс, це можливість вирішити будь-яке питання швидко, ефективно, дистанційно.

Бізнес-клієнти можуть обрати одну з наявних комерційних пропозицій або ж разом із менеджером ПрЕТ створити індивідуальну, адаптовану до потреб підприємства. Комерційні пропозиції «під ключ» передбачають: коригування місячних лімітів споживання, вигідний графік оплати і гнучке ціноутворення. Високу якість обслуговування гарантує персональний супровід фахівця-енергетика.

Якщо бізнес-клієнт, крім електрики, використовує природний газ, вигідною буде пакетна комерційна пропозиція. Всі енергоресурси підприємство може отримувати від одного постачальника за приємною ціною та зручнішими умовами співпраці. Додатково можна здійснювати енергоаудит, аби зрозуміти, як ще більше заощадити на енергоресурсах.

За підсумками 2019-го ПрЕТ отримав відзнаку «Компанія року» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру й Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва. Номінацію присудили за результатами дослідження, під час якого вивчили показники понад 300 компаній із видом діяльности «Торгівля електроенергією».

«Ми створюємо модель відкритої, інноваційної компанії, яка орієнтується на потреби ринку. Прагнемо бути своїм клієнтам не просто постачальником, а надійним партнером, який розуміє всі тонкощі галузі й готовий запропонувати найкраще рішення. Головними перевагами ПрЕТ є велика команда професіоналів, прозорі умови співпраці та надійність. І це вже оцінили тисячі наших клієнтів», – запевняє директор ТОВ «Прикарпатенерготрейд» Олег Дацко.

Контакти офісу в Чернівцях: пр. Незалежности, 119 офіс 8, 050 433 52 79

Додаткова інформація на офіційному сайті: www.pret.com.ua

Коментарі