Поради

5 фірмових фішок холодильників LG, про які варто дізнатися до покупки

Про особливості сучасних холодильників LG, функцію роздільного зберігання продуктів, cистему Smart Diagnosis та унікальну фішку InstaView прозорі двері.

 

Партнерська публікація

LG — світовий лідер у виробництві побутової та кухонної техніки. При цьому компанія не копіює чужі розробки, а створює власні тренди, впроваджуючи інновації та передові рішення. Також власники зазначають, що інженерам вдалося створити практично ідеальний прилад, який забезпечує комфорт під час використання та піклується про всі розміщені всередині продукти.

Які інновації приховує всередині холодильник лдж, ми запитали експертів магазину техніки «Ельдорадо». 

Інверторний розумний компресор

Основним елементом будь-якого холодильника є компресор. Він відповідає за циркуляцію хладагента в системі — вироблення необхідної кількости холоду. Від ефективности його роботи залежить споживання електроенергії всім пристроєм.

LG використовує в своїх холодильниках розумні інверторні компресори. Від звичайних вони відрізняються:

— функцією автоматичного регулювання потужности;

— надто тихою роботою;

— зниженим енергоспоживанням без втрати продуктивности системи.

Інноваційний компресор має дуже високий ресурс. Завод дає на нього повну гарантію 10 років, а це означає, що найдорожчий та складний елемент холодильника не вийде з ладу в перші роки роботи.

Система Smart Diagnosis

Інженери LG в найактуальніших моделях додали функцію Смарт Діагнозіз. Вона дозволяє самостійно виявити можливі несправності електроприладу та полагодити його без витрат на роботу майстра.

Функцію можна використовувати 2 способами:

— Встановити спеціальний додаток Smart Diagnosis LG на смартфон. У ньому необхідно провести синхронізацію холодильника, діючи за підказками системи. Після цього діагностовані несправності будуть відображатися на екрані.

— Зателефонувати у сервісний центр LG та попросити провести віддалену діагностику телефоном. Оператор дасть необхідні вказівки: що натиснути на панелі управління пристроєм, аби холодильник видав спеціальний системний сигнал. У сервісі його приймуть та розкажуть про проблеми та їх вирішення.

Швидке і рівномірне охолодження

У холодильниках LG реалізовані дуже ефективні функції роздільного зберігання продуктів у оптимальних для них умовах. Усередині агрегату працюють системи:

—Multi Air Flow — багатопоточне рівномірне охолодження.

— Linear Cooling — згладжує коливання температури до 0,5 градусів після завантаження теплою свіжою їжею.

— Door Cooling — спрямований холодний потік у верхній частині холодильника для компенсації перепаду температур під час відкриття дверей.

— Fresh Balancer — перемикач на закритій полиці між режимами зберігання овочів та фруктів.

— Fresh Converter — перемикач для ефективного зберігання м’яса при -2о,риби при 0о,та овочів при +3о.

Фільтр Hygiene Fresh +

LG піклується про те, щоб усередині холодильника залишалося якомога менше шкідливих бактерій. Тому вона встановлює спеціальний п’ятиступінчастий фільтр Hygiene Fresh +, який вбиває до 99.9% мікроорганізмів. У ньому розміщений фірмовий УФ-фотокаталізатор, який не залишає шансу бактеріям та підтримує ідеальну чистоту в камері охолодження.

InstaView прозорі двері

Остання фірмова фішка – InstaView, коли двері прикриває напівпрозора скляна панель, яка під час подвійного постукування запускає освітлення всередині агрегату. 

Таким чином, більше не потрібно відчиняти двері, щоб подивитися, чи все є для бутерброда на перекус. Інженери LG добре знаються на інноваціях!

Коментарі