Новини

Відсьогодні почали штрафувати за стихійну торгівлю на Гравітоні

Активну боротьбу з вуличною торгівлею анонсував начальник управління контролю за благоустроєм міської ради Сергій Обшанський. 

Відсьогодні, 24 вересня, управління контролю за благоустроєм міської ради розпочало активну боротьбу зі стихійною торгівлею у мікрорайоні Гравітон. Про це у фейсбуку повідомив начальник управління Сергій Обшанський.

«Ми завжди раді бачити виробників сільськогосподарської продукції, обов’язково будемо купувати, смакувати плоди вашої праці, але лише на спеціалізованих ринках м. Чернівців, де працюють лабораторії Держпродспоживслужби, які перевіряють якість продуктів. Управління працює згідно з чинним законодавством України та ЗУ Про працю», – зазначив Сергій Обшанський.

Якщо раніше на Алеї небайдужості було багато стихійників, то на фото, які сьогодні опублікував начальник за благоустроєм, немає жодного торговця.

Як розповідала у коментарі «Шпальті» мешканка Гравітону Галина Казюк, на ринку «Нива» вартість оренди ятки за метр прилавка – 5,90.

Читайте також: Чому у мікрорайоні «Гравітон» стихійники продають попри заборону

Нагадаємо, щоденні рейди із залученням працівників правоохоронних органів у Чернівцях почали проводити 5 серпня.

Вам також буде цікаво: Боротьба з вуличною торгівлею. Як у Чернівцях стихійники хитрують і продають попри заборону. Фото

 

Коментарі