Новини

Серце до серця. У Чернівецькій області зібрали рекордну суму на закупівлю кардіообладнання для дітей

За підсумками акції, зібрали понад 320 тисяч гривень. 

З 1 по 30 квітня у Чернівецькій області проходила 14-та Всеукраїнська акція благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи». Головною метою був збip коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

За підсумками акції, Чернівецька область зібрала рекордну суму – 320 549, 94 гривень. Серед усіх міст України, які долучилися до цього збору, Буковина – на 8 місці за кількістю зібраних грошей. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написала регіональна координаторка ВБФ «Серце до Серця» в Чернівецькій області Анна Рибарчук.

«Акція ВБФ «Серце до серця» «Дитяче серденько, живи» у Чернівецькій області зібрала рекордну для нас суму – 320 549, 94 грн. Для Буковини – це рекорд! Я вражена і щаслива водночас! У голові купа слів, кадри із заходів, люди, які творили добро… Кожен – частинкою себе! Ви неймовірні! Дякую сердечно кожному: школам, ВНЗ, лікарням, підприємцям, клінікам, благодійним організаціям, співакам і танцюристам, учасникам фаєршоу, поліціянтам, волонтерам – усім, хто творив цю акцію! Благослови Вас Господь! Попереду – закупівля нового обладнання, я з нетерпінням чекаю цього», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, аби зібрати гроші на закупівлю кардіообладнання для дітей, упродовж квітня у Чернівцях та області організовували благодійні заходи, встановлювали спеціальні скриньки.

Вам буде цікаво: Лікувати душу. Анна Рибарчук про те, чому волонтерство та медицина є стилем життя

Благодійний концерт 11 квітня дали фіналісти шоу «Голос Країни» Андрій Рибарчук та Олександр Мельник. Тоді чернівчани зібрали 32 тисячі гривень.

У рамках акції «Дитяче серденько, живи» «Шпальта» організовувала благодійний показ фільму «Місто, в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка. Сеанс відбувся 20 квітня о 17:00 у кінотеатрі «Ефект».

На Театральній площі міста 20 квітня відбулося вечірнє вогняне шоу. Видовище організовували у рамках благодійної акції «Дитяче серденько, живи».

5 травня на вулиці Ольги Кобилянської відбувся благодійний концерт на підтримку дітей із вадами серця.

Коментарі