Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на показ фільму за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Зібрані від продажу квитків кошти підуть на закупівлю кардіологічного обладнання для дитячих лікарень.

20 квітня чернівчанам презентують фільм «Місто, в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка. Показ відбудеться у кінотеатрі «Ефект» (вул. Героїв Майдану, 184 – готель «Турист»). Початок о 17:00.

Також опісля сеансу всі охочі зможуть зустрітися з режисеркою фільму Ганною Третяк та актрисою Інною Мірошниченко.

Читайте також: «Віддаватися професії. Відома акторка Інна Мірошниченко про особливості роботи та чому не спати у кадрі – найлегше».

«Місто, в якому не ходять гроші» – український фільм 2018 року режисерки Ганни Третяк.

Створений на основі однойменної повісті Кузьми Скрябіна – тут сюжет фільму та повісті повністю ідентичні; творці стрічки взагалі не змінювали діалоги у порівнянні з першоджерелом.

В Аліси настав важкий період в житті: її звільнили з роботи, хлопець пішов до іншої, вона розчарована та не розуміє, як жити далі. Раптом у своїй кімнаті дівчина знаходить квиток на потяг у невідоме місто. Щоб трішки розвіятися від проблем, вона вирішує скористатися можливістю і вирушити в мандрівку.

Проте Аліса потрапляє у дивний фантасмагоричний світ — закриту територію, звідки неможливо вибратися і де діють свої закони… І не ходять гроші.

 

Організатори показу фільму – благодійний фонд «Серце до серця», медіа-платформа «Шпальта» та дирекція кінотеатру «Ефект».

Усі зібрані від продажу квитків кошти підуть на закупівлю кардіологічного обладнання для дитячих лікарень у рамках благодійної акції «Дитяче серденько, живи» від фонду «Серце до серця».

Вам буде цікаво прочитати: Лікувати душу. Анна Рибарчук про те, чому волонтерство та медицина є стилем життя

Кількість місць обмежена. Квитки можна придбати у редакції медіа-платформа «Шпальти», що на вулиці Богдана Хмельницького, 79 або ж безпосередньо перед початком сеансу у кінотеатрі «Ефект». Вартість квитка – 100 гривень.

Коментарі