Ініціативи, Новини

У квітні у Чернівцях та області стартує акція «Серце до серця»

Мета цьогорічної акції – зібрати кошти на кардіологічне обладнання для дитячих лікарень.

Фото: Kristina Litvjak

З 1 по 30 квітня у Чернівецькій області проходитиме 14-та Всеукраїнська акція благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи». Головною метою є збip коштів на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень області.

«Плануємо закупити діагностичне обладнання, яке саме – залежатиме від зібраної суми. До приладів цього виду можна віднести кардіографи, апарати для добового запису ЕКГ (холтери), монітори цілодобового спостереження в дитячій реанімації, інфузійні помпи, пульсоксиметри, тобто є з чого зробити вибір», – розповіла у коментарі «Шпальті» регіональна координаторка ВБФ «Серце до Серця» в Чернівецькій області Анна Рибарчук.

За її словами, на кожну тисячу народжених малят близько 6-10 мають вроджені аномалії серцево-судинної системи. Також є багато недіагностованих патологій і недообстежених дітей, тому важливим питанням є рання діагностика. Адже порушення серцево-судинної системи в подальшому веде до відхилень в інших системах організму.

Нагадаємо, торік БФ «Серце до серця» проводила акцію «Почуй світ!», під час якої на Буковині зібрали 206 тисяч гривень. Благодійники придбали та передали обласній дитячій лікарні апарат для виявлення вад слуху у новонароджених «OtoRead».

Рахунок для благодійних внесків:

р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.

Найменування платежу: Благодійний внесок для Чернівецької області.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами: 0509231143, 0989354145 – Анна Рибарчук.

 

Коментарі