Новини

У Чернівцях запустили автобусний маршрут № 5А

Поки автобуси курсують в експериментальному режимі.

У Чернівцях з понеділка почав курсувати автобусний маршрут № 5А. Як ми повідомляли раніше, він проходить від заводу «Кварц» вулицями Південно-Кільцевою, Воробкевича, Небесної Сотні, Героїв Майдану до центрального корпусу ЧНУ імені Юрія Федьковича. Поки маршрутки №5А їздять у експериментальному режимі, розповів у коментарі «Шпальті» заступник чернівецького міського голови Володимир Середюк.

«Ми ще раніше ухвалили це рішення, але впровадили його з 10 вересня, коли повернули деякі маршрути. Автобуси № 5А їздять згідно з наказом Департаменту ЖКГ, кілька тижнів вивчатимемо ситуацію і якщо побачимо, що це буде доцільно – підготуємо проект рішення виконкому про затвердження маршруту», – повідомив Володимир Середюк.

За його словами, найближчим часом також планують в експериментальному порядку запустити вулицею Воробкевича маршрут № 26А. Окрім цього, заступник мера розповів про перші результати відновлення маршрутів № 11 і 12:

«Вони суттєво розвантажили мікрорайони, які обслуговують, але ми зараз вивчаємо, чи ці маршрутки не нашкодять іншим маршрутам громадського транспорту», – сказав посадовець.

Нагадаємо, з 1 вересня вартість проїзду в чернівецьких маршрутках зросла до 5 гривень.

Читайте також: Доїхати будь-якою ціною. Як студенти ЧНУ щодня добираються на пари

 

 

Коментарі