Новини

Крім № 5А, вулицею Воробкевича можуть запустити ще один автобусний маршрут

Остаточне рішення – за членами виконавчого комітету міськради.

Фото Альони Чорної

Фахівці Департаменту житлово-комунального господарства розробляють новий автобусний маршрут № 5А, який проходитиме від заводу «Кварц» вулицями Південно-Кільцевою, Воробкевича, Небесної Сотні, Героїв Майдану до центрального корпусу ЧНУ імені Юрія Федьковича. Нагадаємо, 1 серпня під час сесії міськради, депутати підтримали відповідну пропозицію Сергія Грекова.

«Якщо депутати проголосували, то тепер Департамент ЖКГ у робочому порядку має відпрацювати цей маршрут, погодити його і винести проект рішення на засідання виконавчого комітету», – розповів у коментарі «Шпальті» заступник міського голови Володимир Середюк.

Житловий масив на вулиці Воробкевича наразі взагалі не має транспортного сполучення із іншими районами міста.

«Я двома руками «за» таку ініціативу, ми і раніше проговорювали відкриття маршруту 5А, а також маршруту 26А, який сполучив би вулицю Воробкевича з Фастівською і мікрорайоном «Гравітон», – сказав Володимир Середюк.

За його словами, обговорювали два варіанти кінцевої зупинки цього маршруту. Перший – біля школи № 22, на вулиці Південно-Кільцевій, або на тій же вулиці, на місці розвороту тролейбуса № 3А. Запровадження маршруту № 26А у такому вигляді спочатку розглядає комісія з безпеки дорожнього руху при Департаменті ЖКГ, а далі за процедурою мають підготувати відповідний проект рішення виконавчого комітету міськради.

Нагадаємо, раніше депутати Чернівецької міської ради підтримали електронну петицію щодо курсування вулицею Воробкевича тролейбусів.

 

 

Коментарі