Новини, Репортаж

Знову у «групі виживання»: чернівецька «Буковина» зіграла останній матч у першій частині чемпіонату

Чернівецька «Буковина» не змогла вибороти місце у чемпіонській групі та програла хмельницькому «Поділлю» — 0:2.

Матч Буковина-Поділля

У рамках останнього туру першого етапу Першої ліги ПФЛ 2023/2024, чернівецька «Буковина» приймала гостей із Хмельницького — «Поділля».

Про це стало відомо з офіційної онлайн-трансляції матчу на Youtube-каналі Професійної футбольної ліги України.

Для «Буковини» матч був ключовим, адже перемога у ньому давала шанс на прохід у п’ятірку найкращих команд, які поборються за підвищення у класі, до УПЛ. Боролись за п’яту сходинку буковинці з івано-франківським «Прикарпаттям», яке паралельно грало вдома та мало перевагу у 2 очки. 

Матч Буковина-Поділля

Нагадаємо, у попередньому матчі СФК «Буковина» поступився у гостях волочиському «Агробізнесу» — 3:0.

Рахунок на 16 хвилині зустрічі відкрив футболіст «Поділля» Максим Войтіховський. Цей гол став єдиним у першому таймі. 

На початку другої половини зустрічі «жовто-чорні» створити декілька небезпечних моментів, але жоден з них не вдалось реалізувати.

На 78 хвилині гості скористались помилкою оборонців «Буковини» та подвоїли перевагу завдяки голу Кирила Костенка. «Буковина» програла 0:2.

У паралельному матчі ж «Прикарпаття» остаточно поховало шанси буковинців та гарантувало собі місце у чемпіонській групі, комфортно обігравши «Агробізнес». 

За підсумком першого етапу чемпіонату, СФК «Буковина» займає 6 сходинку у групі A. У другій частині сезону команда зіграє у «групі виживання», яка складається з 10 команд які зайняли останні п’ять місць у своїх групах. 

Матч Буковина-Поділля

Фото Ігоря Константинюка

Коментарі