Новини

Чернівецька «Буковина» у гостях поступилась «Агробізнесу» — 3:0

Чернівецька команда вдруге втратила очки та залишається на шостій сходинці турнірної перед останнім туром Групи А. 

фото ілюстративне

У рамках 17 туру Групи А Першої Ліги України 2023/24 волочиський «Агробізнес» приймав чернівецьку «Буковину». По завершенню 90 хвилин «жовто-чорні» поступились суперникам з міста Волочиськ на Хмельниччині з рахунком 3:0.

Протягом першого тайму між командами зберігався паритет. Але на 43 хвилині зустрічі після невдалого стандарту чернівецької команди, «Агробізнес» здійснив швидку контратаку та завдяки удару Дениса Галенкова повів у рахунку. 

Другий тайм обидві команди почали агресивно, завдавши одразу кількох ударів по чужих воротах.  Та результативної дії прийшлось чекати до 58 хвилини. Гравець «Агробізнесу»  Роман Кузьмин подвоїв перевагу своєї команди, забивши у пусті ворота.

На 85 хвилині гості мали можливість скоротити відставання, але нападник Денис Скотаренко не зміг зреалізувати момент. Уже у додатковий час футболіст «Агробізнесу» Роман Толочко забив третій та останній м’яч у ворота буковинців.

За підсумком 17 туру, СФК «Буковина» займає 6 місце у групі А, набравши 21 очко.

Наступної п’ятниці, в останньому матчі першого етапу чемпіонату розігруватиметься остання «путівка» у групу за вихід до УПЛ. Для цього підопічним Андрія Мельничука потрібно буде обіграти вдома хмельницьке «Поділля».

Коментарі