Інтерв'ю

«Не шкодить організму та не викликає захворювань», — чернівецька косметологиня про лазерну епіляцію

Кому можна робити лазерну епіляцію, для кого є протипоказання та яка пора року найоптимальніша для того, щоб почати процедуру.

Лазерна епіляція — один із найпопулярніших нині способів видалення волосся на тілі та обличчі. Якщо років 10 тому ціни кусалися, то зараз процедура досить доступна. Однак досі чимало людей через брак інформації не знають, чи лазерна епіляція шкодить здоров’ю, чи викликає захворювань шкіри або ще щось.

Шпальта поспілкувалася з дерматологинею-косметологинею та співвласницею студії лазерної епіляції «B&B LASER STUDIO» Галиною Борейчак. Лікарка розповіла про всі нюанси лазерної епіляції і чи справді ця процедура шкідлива.

«Я вивчила чимало інформації про те, наскільки глибоко проникає лазер у товщу шкіри, що про це говорять онкологи. Наприклад, діодний лазер, яким ми працюємо, проникає до 4 міліметрів, тобто не глибоко, а отже, не чинить негативного впливу на внутрішні тканини та органи. Є декілька випадків, коли лазерна епіляція протипоказана. Зокрема при онкозахворюваннях та під час прийому деяких препаратів. У нас є відповідна анкета, де вказані ці протипоказання. Тоді ми робимо висновок про те, чи варто робити лазерну епіляцію. Кожен клієнт та кожна клієнтка отримують вичерпну індивідуальну консультацію», – розповідає спеціалістка.

Найбільшою перевагою цієї процедури є припинення росту небажаного волосся на тілі та обличчі. Ще одним важливим пунктом є безпечність цієї процедури. Селективність – це ще одне «за», тобто лазер впливає лише на волосяну цибулину, тож не пошкоджує інші тканини. Відсутність неприємних відчуттів, подразнень – це додаткові переваги цієї процедури.

Також варто знати, що результат лазерної епіляції залежить від декількох чинників: фототипу, тобто кольору шкіри та волосся, індивідуальних особливостей організму, гормонального фону.

Водночас косметологиня наголошує, що у B&B LASER STUDIO працюють на результат. Тому враховують усі особливості шкіри клієнтів та рівень чутливости.

Як підготуватися до проведення лазерної епіляції

Підготовка до лазерної епіляції проста, але дуже важлива. За 10-14 днів до процедури не варто засмагати та робити шугаринг/ваксинг. А напередодні процедури потрібно просто поголитися.

Курс лазерної епіляції – це 8-12 процедур. Їх проводять раз у півтора-два місяці.

Також Галина розвінчує міф про те, що не варто робити лазерну епіляцію влітку.

«Ми можемо робити процедуру у будь-яку пору року. Однак якщо ми хочемо забути про видалення волосся влітку, то краще починати лазерну терапію навесні», – зазначає лікарка.

Ціни залежать від ділянки тіла — від 150 до 1500 гривень. Також у B&B LASER STUDIO діють знижки, зокрема 50% на першу процедуру. Крім цього, що більше ділянок обираєте, то більша знижка. Студія оснащена всім необхідним задля комфорту клієнтів та розташована у центрі міста за адресою: вулиця Героїв Майдану, 150/113. Отримати додаткову інформацію та записатися на процедуру можна за телефоном: 0979002708 або 0997580612.

Галина підсумовує, що для роботи використовують найкраще устаткування — діодний лазер преміумкласу нового покоління «PrimeLasеr system» з індивідуальними параметрами фототипу та потужності як для жінок, так і для чоловіків. Також такий лазер має високий рівень захисту. Саме тому під час процедури відчувається лише легке поколювання та тепло. Це робить процедуру максимально приємною та безболісною.


Фото Ігоря Константинюка

Рекламна публікація

Коментарі