Поради

Гольф: базовий елемент гардероба чи модний тренд

Попри те, що водолазки добре тягнуться та часто мають універсальний розмір, варто ставитися до цього параметру уважно. Гольф повинен сидіти по фігурі та має право щільно обтягувати її.

Багато жінок не уявляють свого гардероба без гольфа. Ця універсальна річ вдало поєднується і з діловими штанами, і зі спідницею, і з джинсами. Її можна носити як самостійний елемент одягу або другим шаром із пуловером чи светром. Придбати якісний гольф можна тут. А правильно вибрати відповідну річ допоможуть наші поради.

Трендові водолазки

Провідні дизайнери наголошують: гольф (чи водолазка) — сучасний тренд. Адже наразі це не просто стандартний виріб. Це справжній витвір мистецтва.

З-поміж особливостей нових моделей можна виділити такі риси:

— яскраві кольори. Це може бути червоний, синій, фіолетовий светр або навіть принтований виріб;

— напівпрозорі тканини — такі водолазки варто одягати під жакет чи кардиган, однак особливо неординарні особистості можуть носити їх без верхнього шару одягу;

— спортивний стиль — блискавки та розрізи на горловині та манжетах роблять модель відповідною до спортивного одягу, проте носити такі гольфи можна і з одягом в іншому стилі.

Не варто відкидати й класичні водолазки. Вони також мають право на життя. Головне — якість виробу.

Як вибирати водолазки?

На сайті інтернет-магазину «Dressa» ви можете купити сучасні та класичні моделі гольфів. На високу якість виробів вказують такі ознаки:

— практичні матеріали зі значною кількістю натуральних волокон;

— рівні та міцні шви;

— глибокі кольори, що довго залишаються яскравими.

Тож якщо вам потрібна дійсно якісна річ, завітайте на dressa.com.ua. Або самостійно відшукайте потрібний одяг, що відповідає зазначеним вимогам.

Попри те, що водолазки добре тягнуться та часто мають універсальний розмір, необхідно ставитися до цього параметру уважно. Гольф повинен сидіти по фігурі та має право щільно обтягати її (залежно від моделі). Але він не може бути занадто тісним. Краще — вільне облягання.

Купляйте нові гольфи, урізноманітнюйте гардероб та залишайтеся на модній хвилі навіть із базовими речами.

Рекламна публікація

Коментарі