Новини

Українська авіакомпанія Air Ocean скасувала всі рейси: що відомо

Компанія почала працювали у Чернівцях лише в листопаді.

@amarnathtade

Нова українська авіакомпанія Air Ocean Airlines повідомила, що від сьогодні змушена скасувати виконання всіх своїх рейсів.
В повідомленні зазначили, що рейси не обслуговуватимуться щонайменше до 15 березня.
Скасування польотів компанія пояснює затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування літаків, що експлуатуються.
Як повернути кошти?
— пасажири, які придбали квиток на сайті авіакомпанії, отримають кошти автоматично та в повному обсязі на картку, з якої було здійснено оплату.
— якщо Ви придбали квиток в агента з продажу авіаційних перевезень, зверніться за місцем його придбання для відшкодування вартості квитка;
— або Air Ocean пропонує зберегти за собою право польоту з відкритою датою вильоту, а при купівлі наступного квитка надасть знижку у розмірі 50% від вартості квитка.
Нагадаємо, у листопаді стало відомо, що у Чернівцях з’явилася нова авіакомпанія — «Air Ocean Airlines», що мала здійснювати рейси до Києва. Планували щоденні польоти, крім середи та неділі.
А пізніше компанія WINDROSE призупинила авіасполучення з Києвом у Чернівцях. Авіарейси зупинили через ненадійність аеропорту в зимову пору року.

Коментарі