Новини

Із Чернівців до Києва літатимуть літаки нової авіакомпанії

Компанія «Windrose» раніше заявляла про намір припинити співпрацю з 9 листопада.

Фото: airportchernivtsi.cv.ua

У Чернівцях з’явиться нова авіакомпанія — «Air Ocean Airlines», що здійснюватиме рейси до Києва. Планують, що польоти будуть щодня, крім середи та неділі. Про це повідомив мер Чернівців Роман Клічук у Facebook.

«Наше місто має хороший потенціал, аби бути комфортним для життя та ведення бізнесу. Втім, одна з найбільших перепон – це відсутність зручного транспортного сполучення», — написав міський голова.

Крім цього, секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Сергій Добржанський розповів, що з 1 грудня у місті планують запустити авіарейси до Варшави.

Раніше стало відомо, що українська авіакомпанія «Air Ocean Airlines» отримала від Державіаслужби права на п’ять внутрішніх напрямків, зокрема і на рейс «Чернівці – Київ».

Нагадаємо, що компанія «Windrose», яка виконує регулярні авіаперевезення з Чернівців до Києва, заявила про намір припинити співпрацю з 9 листопада.

Причиною цього стало те, що літаки компанії не пристосовані до зимових польотів. Крім того, збільшення захворюваности на ковід зменшило заповненість літака, що принесло збитки компанії.

Додамо, що скоро Чернівецький аеропорт будуть реконструювати та модернізувати за програмою «Велике будівництво».

 

Коментарі