Новини

Без рейсів до кінця листопада: Чернівці можуть залишитись без авіасполучення

Наразі на сторінці міжнародного аеропорту «Чернівці» немає жодного рейсу на Київ.

Фото: Міжнародний аеропорт “Чернівці” імені Леоніда Каденюка

В неділю, 7 листопада компанія WINDROSE призупинила авіасполучення з Києвом у Чернівцях. Авіарейси зупинили через ненадійність аеропорту в зимову пору року.

Раніше стало відомо, що в Чернівцях з’явиться інша компанія, Air Ocean Airlines, яка буде здійснювати рейси до столиці. Втім, інформація на сайті авіакомпанії свідчить по те, що перший виліт до Києва відбудеться 29 листопада. Компанія вже відкрила продаж квитків, вартість в один бік стартує з 1268 гривень.

Наразі на сторінці міжнародного аеропорту «Чернівці» немає жодного рейсу на Київ до 29 листопада, що може означати, що до кінця листопада Чернівці залишаться без авіасполучення.

Однак заступник чернівецького міського голови Ігор Крохмаль, уточнив інформацію щодо ситуації.

«Насправді перемовини з компанією WINDROSE ще тривають, і ми надали додатковий лист гарантії щодо обслуговування, яке вимагало підприємство», — каже чиновник.

Крохмаль розповів, що найближчими днями вирішуватиметься, чи залишиться компанія на рейсах у Чернівцях.

«Ми розуміємо, що вони призупинили продаж квитків, але зараз вони надали нам деякі пропозиції щодо додаткових послуг, які їм потрібні для зимової навігації. Ми підтвердили що ми в змозі надати такі послуги і чекаємо на рішення компанії».

Питання авіасполучення вирішиться найближчими днями.

Коментарі