Поради

Три вартісних фільми про жінок, які мотивують та надихають

Пропонуємо переглянути три стрічки про жінок у різних амплуа.


Є багато фільмів, у яких жінка — головна героїня. І це не лише стрічки про любов. Є мотиваційні, драматичні та непередбачувані. Ми обрали три кінокартини, які не лише вас розважать, але й змусять дивитися, не відриваючись на Інстаграм.

Дивитися фільми онлайн надзвичайно зручно із сервісом інтернет-телебачення OLL.TV. Тут можна обрати з понад 15 000 фільмів та серіалів для перегляду. Є тут і трансляції з футболу та інших видів спорту, а також дитячі передачі та мультфільми. З OLL.TV перегляд телевізора перетворюється на суцільне задоволення.

Коко до Шанель (2009, Coco before Chanel)

Стрічка з чарівною Одрі Тоту у головній ролі розповість про сильну жінку, що намагається кинути виклик консерватизму з його нудними сукнями та корсетами. Нам покажуть темне минуле відомої дизайнерки, а також її тріумфальний шлях до блискучого світського життя у Парижі. Глядачі будуть у захваті від неймовірного перетворення Коко Шанель, її любовних трагедій та успіхів.

Їж, молися, кохай (2010, Eat Pray Love) 

Для написання сценарію фільму використовували однойменну автобіографічну книгу Елізабет Гілберт. У стрічці пропонують дуже простий метод боротьби з депресією – треба обрати навмання три країни та здійснити подорож, під час якої пізнати себе. Цей метод допоміг головній героїні Ліз Гілберт (її роль блискуче виконала Джулія Робертс), яка мала абсолютно все, що тільки можна побажати, але відчувала себе заплутаною, ніби живе чужим життям. 

Тож в Італії на неї чекає смачна їжа, в Індії – духовність та сила молитви, а Балі подарує Ліз справжнє кохання. 

Режисер стрічки – Раян Мерфі, у ролях грають Хав’єр Бардем, Біллі Крудап та Джеймс Франко. 

Крихітка на мільйон (2004, Million Dollar Baby)

Меггі (Гіларі Свонк) змушена працювати офіціанткою, але мріє про боксерську кар’єру. 

Жінка постійно бореться з ворожим оточенням, ледве зводить кінці з кінцями. Але так гартується характер головної героїні. Вона знайомиться з тренером по боксу, який стає не тільки вчителем, але і другом. Старий вірить у Меггі та виводить її на професійну арену. 

Цей фільм показує жорстоке, суворе життя. Тут не буде «ванільних» сцен. Багато хто згоден із тим, що фільм пригнічує, адже показує безкомпромісну реальність. Але ця історія дійсно надихає рухатися вперед та досягати неможливого.

Рекламна публікація

Коментарі