Поради

Короткі весільні сукні: як обрати трендове вбрання

Розбиваємо міфи щодо мінісуконь та допомагаємо підібрати все необхідне, аби бути стильною нареченою.

«Сукню не треба носити, в ній треба жити», — Емануель Унгаро, французький модельєр

Наближається шлюбна церемонія, а традиційні весільні сукні вам не подобаються? Можливо, ви ніколи не уявляли себе у пишному вбранні принцеси? Або довга сукня не вписується у тематику та концепцію урочистостей?
Чи у класичному вбранні вам просто не комфортно? Варто прислухатися до слів модельєра, та підібрати таку сукню, у якій ви почуватиметеся якнайкраще. Як варіант, можна вибрати коротку весільну та створити святковий образ із трендовим міні.

«Це зовсім не для власного весілля», «Коли ще буде можливість одягнути пишне довге плаття» і найпопулярніше «Що скажуть люди?». Вже уявили собі ці слова від рідних? Ми рекомендуємо робити таке свято, аби саме ви — молодята — отримали від нього задоволення. І якщо ви вже стали на шлях власної мрії, й у ній є весільна мінісукня, нумо тоді руйнувати міфи та порушувати умовні заборони.

Стереотипи щодо короткої весільної сукні

Стереотипи часто впливають на наш вибір, дії та сприйняття світу. Не оминули вони й весільну моду, породивши чимало міфів. Стосується це як урочистостей, так і зовнішнього вигляду наречених.

Розглянемо декілька поширених міфів щодо весільної мінісукні.

Міф 1. Короткі весільні сукні – це занадто відверто.

Звісно, це не так. Варто лише глянути на трендові моделі у довжині міні, щоб раз і назавжди позбутися цього упередження. Відомі світові дизайнери у 2022 році пропонують вишукані та елегантні силуети для наречених, які не бояться бути собою. 

Міф 2. Мінісукні пасують лише струнким.

Хто взагалі таке сказав? Адже кожна дівчина з будь-якою фігурою може бути неповторною і в довгій, і в короткій сукні. Головне — правильно підібрати фасон плаття. Щоб не створювати додаткового об’єму, варто уникати драпувань, фальбанок та складок на весільній сукні міні. Краще вибирати плаття класичного крою і без додаткових деталей. 

 

Міф 3. Короткі весільні сукні – це нудно. 

Якщо ви досі так вважаєте, то просто не бачили красивих та оригінальних весільних міні. Плаття з мереживом, моделі з бахромою, комбінування різних тканин – усе це можна побачити на справді розкішних весільних сукнях.

 

Міф 4. Якщо обрати весільну сукню в довжині міні, то фата не пасуватиме і буде недоречна.

По-перше, існує чимало різновидів фат, які легко підібрати до будь-якого вбрання. А по-друге, замінити традиційну фату можна кейпом, накидкою, капелюхом або обручем. Вибирайте варіант до вподоби. Пропонуємо подивитися на готові образи наречених у мінісукнях та з фатою. Впевнені, такі ідеї раз і назавжди переконають вас у тому, що коротке плаття та вельон чудово пасують одне одному.

Як підібрати весільне міні, щоб бути у тренді 2022 року?

Сподіваємося, нам вдалося зруйнувати найпоширеніші міфи щодо короткої сукні нареченої. І тепер ви знаєте, що одягнути міні на власне весілля – це гарно, святково, зручно та доречно. Залишається ще один момент, як не помилитися та обрати коротку весільну сукню у трендах 2022 року. Про це і розповімо далі.

Крій. Зважаючи на довжину плаття, слід обирати класичний та стриманий фасон. Зробити акцент краще за допомогою рукавів, аплікацій, пояса або шлейфа. А ось глибокі вирізи на лінії декольте будуть зайвими. Пам’ятайте про баланс.

Колір. Відтінки від сніжно-білого до кремового та навіть тілесного матимуть чудовий вигляд на короткій весільній сукні. Оцінюйте, яким є колір тканини на вулиці та у приміщенні.

Декор. У колекціях 2022 року поряд співіснують мінімалізм та численне оздоблення. Тому сміливо можна обирати стриману сукню без вишивки, або навпаки — густо розшите бісером вбрання. 

Матеріали. Сатин, атлас, фатин, органза, жакард, тафта, мереживні полотна – всі тканини можна використовувати як окремо, так і поєднуючи між собою. Наприклад, для сукні-жакета підійде цупкий жакард. Пряме плаття з атласу гарно доповнять об’ємні рукави з органзи. А для мереживної сукні варто обирати полотна з квітковими мотивами або оздоблені пір’ям. 

Де вона, сучасна весільна мінісукня?

Вочевидь, якщо ви визначилися з тим, якою буде весільна сукня, наступний крок — знайти її. І саме на цьому етапі багато наречених розчаровуються, відкидають власні ідеї та обирають запропоновані варіанти. Але ми пропонуємо піти іншим шляхом: пошити вашу сукню мрії. 

Умілі кравчині зможуть втілити та реалізувати найкращі задуми нареченої. Крім того, ви маєте змогу обрати весільні тканини потрібної щільности та фактури, вибрати ті мережива, аплікації та декор, що пасуватимуть саме вам. Так, у магазині тканин для суконь Wedding Style представлено більше 2000 варіантів матеріалу для плаття нареченої. 

Реалізуйте ваші ідеї, створіть неперевершену та стильну коротку весільну сукню. Не бійтеся залишатися собою, бути вільною та щасливою. День вашого весілля — це свято для вас. Тому варто його провести так, як подобається саме вам. Згадані тренди – це лише один із можливих варіантів вбрання. Це наші поради та трактування сучасної моди. Якщо вони вам не до смаку – створюйте власні. 

Партнерська публікація

Коментарі