Новини

В Україні повністю вакциновали вже 4 з половиною мільйона громадян. Втім коронавірус продовжує поширюватись

За останню добу в Чернівецькій області виявили  235 нових випадків коронавірусу.

Фото Vladimir Fedotov, unsplash.com

За минулу добу, 9 вересня, Україні імунізували понад 170 тисяч людей проти коронавірусу. А загалом від початку вакцинальної кампанії у державі зробили понад 10, 4 мільйони щеплень. Про це інформує Міністерство охорони здоров’я у Фейсбуці.

У МОЗ наголошують, що за останню добу вакцинації встановили новий рекорд за кількістю  щеплень, при цьому дві дози вчора отримало 106  тисяч українців. Зокрема зазначається, що в країні повністю імунізували  4,6 мільйона людей.

При цьому ситуація з коронавірусом в країні погіршується: станом на ранок 10 вересня зафіксовано 3 615 нових випадків захворювання. За останню добу найбільшу кількість випадків зареєстрували у  Києві —  406, Харківській області — 341, Львівській — 292 та Чернівецькій — 235.

Протягом доби від COVID-19 в країні померло 76 людей, 1 310 пацієнтів одужало.

Раніше ми писали, що в Чернівецькій громаді немає жодного навчального закладу, де вакцинувалися 80% працівників.Так, заклади освіти можуть знову перейти в дистанційний режим уже з понеділка.

Вам може бути цікаво: 10 вересня в ЧНУ вакцинують студентів та викладачів. Відомо, що серед студентів навчального закладу вакцинованих мало.

 

 

Коментарі