Новини

10 вересня в ЧНУ вакцинуватимуть студентів та викладачів

Відомо, що серед студентів навчального закладу вакцинованих мало.

Завтра, 10 вересня на території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича проводитимуть вакцинацію серед викладачів та студентів університету. Про це повідомляють на сайті закладу. відомо що серед студентів навчального закладу вакцинованих мало

З 10:00 по 14:00, на Географічному факультеті в 1А та 2 аудиторіях працюватиме пункт мобільної бригади лікарів.

В університеті наголошують, що з собою обов’язково слід мати паспорт та ідентифікаційний код, проте перед цим студентів просять повідомити кураторів курсу про бажання вакцинуватися. При цьому зазначають, що вакцинувати можуть і неповнолітніх — з письмового дозволу батьків. Також радять студентам порадитись із сімейним лікарем перед імунізацією. Обіцяють наявність усіх вакцин, сертифікованих в Україні.

Проректорка з науково-педагогічної роботи з питань навчально-виховного процесу, Тамара Марусик розповідає, що в ЧНУ ще з понеділка серед студентів-першокурсників проводять роз’яснювальні роботи щодо вакцинальної кампанії. Саме тому, наприкінці тижня, в п’ятницю вакцинуватимуть всіх охочих в університеті. Щодо того, скільки студентів ЧНУ вакцинувалось, Марусик розповідає, що їх мало.

«Точна кількість вакцинованих студентів відома тільки в гуртожитках — їх 70 на всі корпуси», — каже проректорка.

При цьому всього місць в гуртожитку 2600. Наразі в гуртожитки ЧНУ заселяють студентів або з сертифікатом про вакцинацію або довідкою від лікаря, яка підтверджує що впродовж 5 днів студент не хворів.

Коментарі