Поради

Як недорого купити автомобіль: корисні поради

З грудня по березень техніка в автосалонах коштує на 10% дешевше.

Кожен водій мріє якомога вигідніше придбати транспортний засіб. У цьому випадку можна звернути увагу на вживані автомобілі. Наприклад, щоб купити машину в Чернівцях, краще за все скористатися сервісом OLX. На його сторінках представлені кращі автівки останніх років за вигідними цінами.

На що звернути увагу під час покупки?
Вартість техніки – це не лише її ціна на ринку, але і фінансові витрати на ремонт, заправку. Немає сенсу брати такий транспорт, який не буде фінансової змоги ремонтувати. Тому варто оцінити об’єм споживання палива, вартість запчастин тощо.
Також поганим вибором стануть старі автомобілі. Вони поступаються комфортом, хоча можуть коштувати дешевше. Але, крім постійного ремонту, новому власнику доведеться витрачати час на пошук запчастин, яких може не бути у продажу, якщо модель застаріла.
Вивчивши всю інформацію про вибрану модель, можна переходити до безпосереднього огляду. Варто оцінити стан лакофарбового покриття, кузова, двигуна, елементів салону. Якщо все влаштовує, то вивчають документи. Інтернет-ресурси дозволяють дізнатися більше інформації за державним номером або VIN-кодом. Якщо попередній власник проти такої перевірки, то з автомобілем, скоріш за все, є якісь проблеми.

Недорогі марки транспорту
Якщо йдеться про покупку вживаного транспорту, то краще за все звернути увагу на бюджетні моделі або автомобілі середнього цінового сегмента. При загальному бюджеті до 10 тисяч доларів можна знайти навіть новий автомобіль.
Найбільш доступні за ціною марки:
— Ravon R2;
— Lada Granta або Vesta;
— FAW B30;
— Renault Logan;
— Chery Tiggo.

Якщо бажаєте купити нове авто, варто дізнатися про сезонні зниження цін. З грудня по березень техніка в автосалонах коштує на 10% дешевше. Під час вибору автомобіля можна зекономити на його покупці, вибравши базову комплектацію. Менше технічне оснащення додатково знизить ціну.
Якщо хочеться додаткової економії, то можна надати перевагу транспортному засобу, який стоїть на вітрині. Також менше коштують моделі, які використовують покупці для тест-драйву під час ознайомлення з можливостями.

Рекламна публікація

Коментарі