Новини

Бешлей уже не директор ДЖКГ: у мерії прокоментували його звільнення

У міській раді сказали, що вже розглядають декілька нових кандидатів на цю посаду, проте хто вони, поки не розголошують.

Володимир Бешлей припинив роботу як директор у Департаменті ЖКГ.

Як повідомив він «Шпальті», відповідне розпорядження отримав сьогодні вранці.

«Я сьогодні вранці ознайомився з відповідним розпорядженням міського голови Романа Клічука про припинення повноважень. Попри те, що жодних доган від нього не отримував, зауважень теж. Міський голова не був на жодній нараді комунальників, не цікавився роботою. Тому цікаво, що він буде робити далі. Йому не потрібні професіонали», — сказав Володимир Бешлей.

Заступник голови Чернівецької міської ради Василь Зазуляк прокоментував звільнення Володимира Бешлея.

«Володимира Бешлея звільнили з посади через розпорядження міського голови про припинення повноваження. Наразі у нас декілька кандидатур на цю посаду. Про те, кого буде обрано, повідомимо згодом. Наразі це все, що я можу сказати», — повідомив Зазуляк.

Чернівецький міський голова Роман Клічук наразі у відрядженні, тому ситуацію зі звільненням директора Департаменту ЖКГ не може коментувати.

Нагадаємо, що Володимир Бешлей очолював Департамент з вересня 2018 року.

Щоправда, минулого року тодішній міський голова Олексій Каспрук звільнив Бешлея з посади. Пізніше Олексй Каспрук пояснив причину такого рішення.

Коментарі