Новини

Володимира Бешлея звільнили з посади директора Департаменту ЖКГ: основні причини

Директора департаменту житлово-комунального господарства ЧМР звільнили через невиконання посадових обов’язків.

Міський голова Чернівців Олексій  Каспрук звільнив із посади директора Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Володимира Бешлея. Про це повідомили у міськраді.

Причиною звільнення головного комунальника міста стало систематичне невиконання посадових обов’язків:

«Володимира Бешлея звільнено за неналежну організацію робіт із прибирання прилоткової частини доріг та тротуарів, що призвело до незадовільного санітарного стану та благоустрою міста, утворення стихійних сміттєзвалищ у період карантину, а також невиконання рішення міської постійно чинної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо вжиття негайних заходів для ліквідації стихійних сміттєзвалищ», — ідеться в повідомленні.

У питанні звільнення посадовця врахували також попередні догани Володимирові Бешлею, які винесли через неналежну організацію роботи громадського транспорту у місті та проведення конкурсу на визначення перевізників для обслуговування автобусних маршрутів, а також щодо підготовки проєктів рішень міської ради про викуп для суспільних потреб земельних ділянок, які межують із Центральним кладовищем, із метою його розширення.

Під час звільнення Бешлея догани ще були чинними.

Володимир Бешлей – депутат Чернівецької міської ради VІІ скликання. Директором Департаменту житлово-комунального господарства його призначили 26 вересня 2018 року.

Нагадаємо, цьогоріч у мера та ексдиректора Департаменту ЖКГ виник конфлікт у соцмережах. 23 січня Олексій Каспрук на своїй сторінці повідомив, що Володимир Бешлей захворів. Тому нібито не зміг ознайомитися з доганою, яку оголосив йому мер.

Коментарі