Афіша, Новини

Завтра у Чернівцях відкриють мотиваційну фотовиставку про працевлаштування людей з інвалідністю

Початок о 12:00, вхід вільний. 

Завтра, 29 січня, у Чернівцях презентують мотиваційну фотовиставку про працевлаштування людей з інвалідністю «Кожен має право на працю». 

Її організовує ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист» на вулиці Кобилянської біля Кафедрального Собору. 

Світлини покажуть просто неба. Початок о 12:00. Вхід вільний. 

Про це мовиться у пресанонсі події. 

Як ідеться в повідомленні, ця фотовиставка руйнує стереотипи суспільства про людей з інвалідністю та уявлення про їхнє працевлаштування.  

«На заході покажуть світлини 10-ти героїв із різних куточків України. Вони різного віку та статі. Мають різні життєві історії та нозології. Хтось має порушення опорно-рухового апарату, хтось — порушення зору чи слуху. Втім, усіх об’єднує одне — інвалідність не завадила їм самореалізуватися, працювати над собою і знайти роботу, яка приносить задоволення та покращує якість життя їх та їхнє оточення», — розповідають організатори.

Раніше ми вже писали, що ГО «Чернівецьке об’єднання «Захист»працює з чималою кількістю волонтерів та співпрацює з організаціями. Ціль — допомагати людям, які цього потребують. Зокрема захищає права людей з інвалідністю та підтримує дітей, які потрапили у складні життєві обставини.

Нагадаємо також, що об’єднання організувало ярмарок вакансій, на якому роботодавці Чернівецької области презентували інклюзивні робочі місця.

 

Коментарі