Інтерв'ю

«Звичайне диво»: у Чернівцях відкривається приватний дитячий центр

Це прототип дитячого садочка, в якому будуть розвивати яскравих особистостей.

25 листопада у Чернівцях відкривається приватний дитячий центр «Звичайне диво».

Як розповіла засновниця Людмила Нечипоренко «Шпальті», цей центр – дещо більше, ніж просто дитячий садочок.

Створення дитячого центру – це дитяча мрія Людмили. Її надихнув дитсадок у Хмельницькому та його засновниця Олена Хома. Аби перейняти досвід фахівців, Людмила проходила там стажування.

«У Чернівцях брак дитячих садочків. Також у нас немає такого місця, де малюкам з раннього віку давали би ті знання, які не дасть школа і звичний для нас садочок. Знайомство з Оленою Хомою – тренеркою з особистісного зростання дітей і засновницею дитячого садочка «Звичайне диво» у Хмельницькому – надихнуло мене ще більше на створення дитячого центру у Чернівцях», – зауважує Людмила Нечипоренко.

Особливістю дитячого центру «Звичайне диво» є те, що тут будуть розвивати діток за найкращими новітніми методиками. Адже, як зауважує Людмила Нечипоренко, діти ХХІ століття зовсім інші, тож і потребують нових підходів для розвитку їхніх талантів і становлення їх як особистостей.

«У нашому дитячому центрі все для дітей і про них. Тут між дітками і педагогами формуються справжні дружні стосунки. Спілкування з наймолодшими буде як із дорослими особистостями, просто меншими за зростом. Ми хочемо навчити дітей бути успішними, самостійними та виховати в них стійкість до дратівливих факторів у дорослому житті. У нас вони будуть гуляти за будь-якої погоди, проводити час на свіжому повітрі. Зараз діти інакші, тому до них потрібний інакший сучасний підхід. І саме такий підхід ми пропонуємо у нашому дитячому центрі «Звичайне диво». Наша мета – виховати успішних, щасливих, яскравих особистостей, які цінують себе, рідних, природу», – зауважує засновниця центру.

У закладі надаватимуть за потреби психологічну підтримку як для діток, так і для їхніх батьків.

Дитячий центр розрахований на 3 групи: молодшу, середню і дошкільну. Тут буде охорона, тож батьки можуть не хвилюватися за безпеку своїх дітей. У садочку працюватиме кваліфікований персонал, який організовуватиме цікаве дозвілля для діток нон стоп.

«Ми на завершальному етапі підготовки до відкриття нашого дитячого центру «Звичайне диво». Зараз проводимо сантехнічні роботи, монтування кухонного обладнання й облаштування дитячих кімнат. Ми закупили цікаві розвивальні іграшки. Вже є перші охочі записатися у наш дитячий центр. Ми працюватимемо з 8.30 до 18.00, також буде група продовженого дня. Тому ласкаво запрошуємо всіх охочих у наше «Звичайне диво», – підсумовує Людмила Нечипоренко.

Адреса дитячого центру «Звичайне диво» – проспект Незалежности, 106.

Контакти: 050-918-27-69; 067-876-52-17

Рекламна публікація

Фото Володимира Гуцула

Коментарі