Поради

Онлайн-концерти під час карантину: кого можна послухати, не виходячи з дому

Добірка п’яти українських онлайн-концертів: «O.Torvald» та «KAZKA» вже сьогодні ввечері

Photo by Anthony Delanoix. unsplash

Український рок-гурт «O.Torvald» зіграє «безпечний онлайн-концерт для всіх наших людей у будь-якому куточку планети» 20 березня о 19:00.

«Трансляція буде на нашому офіційному сайті otorvald.ua. До того ж, ми підготували декілька сюрпризів для тебе», – йдеться в інстаграм-дописі гурту.

Під час трансляції можна виграти мерч гурту, квитки на концерти туру «Diller Kaifu», який стартуватиме 3 квітня, а також дізнатися промокод знижки на квитки, який буде дійсний усього 24 години.

20 березня о 20:00 на сторінці в Instagram попгурт KAZKA влаштує онлайн-караоке.

«Прибережіть пляшечку червоного сухого і заходьте в 20:00 в інстаграм до казки», – йдеться у дописі артистів.


21 березня  о 20:30 на сторінці Форум видавців Сергій Жадан читатиме свої нові вірші, які ще не вийшли друком. Це перша подія проєкту «Літкур’єр: онлайн-читання вголос із BookForum».

«Дорогі брати і сестри, оскільки ви всі і так на карантині сидите, може, вам онлайн-читання влаштувати? Почитаю нові вірші, відповім на коментарі. Скажімо, в суботу після вечірнього випуску новин», – пише Сергій.

У слухачів є можливість залишити запитання поету – написати їх у коментарях під дописом.

Медіа «СЛУХ» розпочинає марафон онлайн-концертів «Карантин LIVE» 23 березня о 20:00. Стартують вони у понеділок і триватимуть до закінчення карантину – 3 квітня. Перших учасників оголосять цієї неділі.

«З кожним днем інформаційного шуму стає все більше. Хочемо, щоб наші лампові концерти дозволили вам розслабитися і відволіктися від усього» – зазначають організатори.

Photo by Clem Onojeghuo, unsplash

Українська співачка Джамала запланувала свій концерт на 24 березня о 19:00. Наразі артистка виконує кавери відомих музикантів і ділиться ними у соцмережах.

«Сподіваюся, ви чекаєте на новий кавер. Дякую, що пропонуєте ваші варіанти, пишите, які пісні хочете почути у моєму виконанні», – пише Джамала у своєму інстаграмі.

Коментарі