Новини

У Чернівцях підвищили вартість проїзду у тролейбусі

З 1 березня вартість поїздки у міському електротранспорті становитиме 5 гривень.

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради ухвалив сьогодні, 11 лютого, рішення підвищити вартість проїзду у тролейбусах до 5 гривень. За нього проголосували 7 членів виконкому з 13-ти.

Згідно з рішенням, вартість однієї поїздки у міському електротранспорті з 1 березня становитиме 5 гривень.

Студенти впродовж навчального року сплачуватимуть три гривні, а школярі впродовж усього року – одну.

Розмір вартости проїзду у тролейбусах у нічний час з 23:00 до 5:00 становитиме 10 гривень. Пільги на проїзд у нічний час – з 23:00 до 5:00 – не діятимуть для жодної категорії громадян. Вартість місячного проїзного квитка в міському електричному транспорті становитиме 240 гривень.

Вам буде цікаво: Валідатори та картки чернівчанина: коли у Чернівцях оновлять систему оплати у тролейбусах

Під час безготівкового розрахунку за проїзд у міському електричному транспорті (банківською, транспортною, «Карткою чернівчанина» тощо) вартість проїзду становитиме 4 гривні.

«Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради, взявши до уваги висновок Департаменту розвитку міської ради щодо економічного обґрунтування розміру тарифу на послуги з перевезення пасажирів міським електричним транспортом, розрахункові матеріали комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» та рішення комісії з питань тарифної політики в житлово-комунальній сфері Чернівців», – ідеться у повідомленні на сайті Чернівецької міської ради.

Раніше ми писали про те, що виконавчий комітет відклав рішення про підвищення вартости проїзду у тролейбусах в Чернівцях.

Коментарі