Новини

Кідрук презентував у Чернівцях свій новий роман. Фото

Нова книга автора має назву «Доки світло не згасне назавжди».

1 жовтня у медіацентрі Belle Vue відбулася презентація першого роману Макса Кідрука з доповненою реальністю «Доки світло не згасне назавжди» (тег #ДокиСвітло).

Під час презентації Кідрук розповів, що до книги розробили мобільний додаток, через який можна побачити інтерактивну обкладинку.

«У книзі є піктограми, за допомогою яких через ґаджет можна побачити фото локацій із книги. Окрім цього, кожен матиме змогу поспілкуватися з одним із героїв книги та прочитати ще чотири оригінальні оповідання, які доповнюють сюжет роману. Герой не просто буде відповідати, а навіть – якщо дуже попросите – покаже вам відео. І якщо це не круто, тоді я, бляха, не знаю, що таке круто взагалі!», розповів Максим Кідрук.

Саме таким «трюком» автор хотів залучити до читання людей, які більше часу проводять зі смартфоном, аніж із книгою.

Також Макс Кідрук розповів про свій майбутній роман, який має назву «Нові темні віки».

«Я хочу написати історичний роман про майбутнє. Про майбутнє через 150 тисяч років, про нашу цивілізацію, що мала стати щонайменше двопланетним видом, але втратила все», каже автор.

Наступного разу, за словами Кідрука, він приїде до Чернівців через два роки, бо працюватиме над новим проєктом.

Окрім цього, під час презентації виступив друг Макса Кідрука письменник-початківець Юрій Даценко. Він розповів про свій роман, альтернативну історію «Пастка для різника», події якого відбуваються у 1888 році у Проскурові (тепер Хмельницький).

Нагадаємо, Макс Кідрук 8 жовтня торік зустрівся з чернівчанами у книгарні «Букініст» та розповів, про що його книжка «Де немає Бога». Про те, якою тоді була презентація, читайте тут. 

Фото Ірини Болести

 

Коментарі