Новини

Надзвичайно важлива для мене книга. Макс Кідрук розповів чернівчанам, про що роман «Де немає Бога»

На презентацію нової книги автора прийшло декілька десятків містян.

У понеділок, 8 жовтня, у рамках туру #101містоДНБ Макс Кідрук презентував у Чернівцях свою нову книгу «Де немає Бога». 

«Де немає Бога» – це історія про долі шести незнайомців з різними долями. Та спільне усіх цих шести людей— рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.

На презентації автор розповів, як ці історії пов`язані між собою та зізнався, що у нього є улюблений персонаж книги – це гравець Національної футбольної ліги Брендон Бартон.

За словами Макса Кідрука, роман «Де немає Бога» про усі ті речі, які він любить і якими цікавиться – про політику, релігію, авіацію, гори та американський футбол. Під час презентації він розповів, як полюбив американський футбол та намагався на схемах пояснити чернівчанам основні принципи цієї гри, про яку й писав у своїй новій книзі.

Кідрук зауважив, що звертає увагу на відгук кожного читача.

«У соцмережах читачі активно залишають свої враження від книги. Тільки в Instagram є понад 440 записів із хештегом #Де немає Бога. Є як позитивні, так і негативні дописи. Та для автора важливіше отримати не схвальний відгук від читача, а звернути увагу на ті речі, на яких акцентовано у книзі. Зокрема, для мене надзвичайно важливим у книзі є лист Томаса Бартона до свого сина. Його я писав, напевно, стільки ж часу, скільки й весь роман. Момент, коли Брендон Бартон читає листа від свого батька є дуже емоційним. Мені приємно, коли читачі також акцентують саме на цьому».

Насамкінець Макс Кідрук наголосив, що «Де немає Бога» – надзвичайно важлива для нього книга. І незважаючи на те, що він уже почав працювати над новим романом – «Доки світло не згасне назавжди», вона завжди буде особливою для нього.

 

Фото Євгенії Калюжки

 

 

 

Коментарі