Новини

Коли у Чернівцях знову курсуватимуть тролейбуси-«двійки»

Тролейбуси №2 та №4 планують запустити за звичним маршрутом уже з 2 вересня.

З 2 вересня тролейбус №2 планують запустити за звичним маршрутом на відремонтованих ділянках вулиці Руської. Про це розповів у коментарі «Шпальті» заступник міського голови Володимир Середюк.

«Зараз наше основне завдання – відновити рух тролейбусів вулицею Руською до 2 вересня. Наскільки знаю, Департамент ЖКГ звітував, що нині тут відновлюють рух громадського транспорту. А ремонтні роботи планують завершити до початку жовтня. Хоча б аби забезпечити рух конкретно на цій ділянці. Про закінчення усього ремонту мова не йде. «Четвірка» повернеться на старий маршрут також», – розповів Володимир Середюк.

Також, за словами посадовця, до закінчення ремонту на маршруті №9 курсуватимуть як новенькі тролейбуси, так і маршрутки.

 «Це пов’язано з тим, що у нас недостатньо транспорту для забезпечення проїзду вулицею Руською та з’єднання Гравітону з центром. Ухвалили рішення на період виконання ремонтних робіт дати якусь альтернативу у вигляді саме 9-ого маршруту. Поки ще буде ремонт вулиці Руської, питання залишається відкритим», – сказав Володимир Середюк.

Вам буде цікаво: Автобуси на маршруті №9 продовжують курсувати

Як раніше писала «Шпальта», з 8 червня у зв’язку з ремонтом вулиці Руської у Чернівцях перестали курсувати тролейбуси №2. Ділянку від вулиці Петра Сагайдачного до Тараса Шевченка планували перекрити лише на місяць. Однак згодом під час ремонту виникли додаткові роботи на цьому об’єкті. Причиною цього, як раніше повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, стала заміна мережевого водогону. Тому нині остаточна дата завершення ремонтних робіт невідома.

 

 

Коментарі