Новини

У Чернівцях місяць не курсуватиме тролейбус №2

З 8 червня до 8 липня ремонтуватимуть вулицю Руську.

У Чернівцях на місяць повністю перекриють рух транспорту на вулиці Руській. Там робитимуть капітальний ремонт проїжджої частини, повідомляють у Департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради.

Зокрема повністю перекриють рух громадського транспорту з 8 червня до 8 липня на ділянці від вулиці Петра Сагайдачного до Тараса Шевченка.

Читайте також: «З 6 червня у Чернівцях замість маршруток №9 курсуватимуть тролейбуси»

Під час проведення робіт на вулиці Руській змінять схему руху тролейбусів та автобусів на міських маршрутах. Зокрема тролейбусний маршрут №2 з 8 червня до 8 липня скасують.

Його замінить новий – маршрут №9 сполученням «Гравітон-Соборна площа» через вулицю Винниченка, проспект Незалежності та Героїв Майдану.

Тролейбус №4 курсуватиме від зупинки «Гравітон« до «Музей народної архітектури та побуту» й у зворотному напрямку.

Перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №22 «Університет-вул. Старожучківський шлях» та №34 «ТЦ Ашан-завод «Гравітон» організують з об’їздом місця проведення земляних робіт через вулицю Головну, Л. Кобилиці та у зворотному напрямку – вулиця Т. Шевченка і Головна.

Автобусний маршрут №39 «площа Пресвятої Марії-вул. Комарова» курсуватиме через Руську, Н. Яремчука, Т. Шевченка й у зворотному напрямку – Т. Шевченка, В. Маяковського, Вірменську, Руську.

Автобусний маршрут №9 «завод «Гравітон»-проспект Незалежності» продовжать до площі Соборної. На маршруті працює три автобуси.

Начальникові МіськШЕПу доручили встановити дорожні знаки про заборону зупинки транспортних засобів на вул. Головній з обох боків на ділянці від Т. Шевченка до Л. Кобилиці. Водночас дозволять виконувати лівий поворот із вул. Головної на Л. Кобилиці, дорожній знак, який це забороняв, демонтують.

Чернівчан, водіїв просять із розумінням поставитися до змін в організації руху громадського та приватного транспорту і заздалегідь планувати свій маршрут з урахуванням схем об’їзду.

Коментарі