Новини

Коли завершать ремонт вулиці Руської у Чернівцях

За словами директора Департаменту ЖКГ, більша частина робіт уже виконана.

Фото ілюстративне

Капітальний ремонт проїжджої частини (на ділянці від вулиці Петра Сагайдачного до Тараса Шевченка) на вулиці Руській планують завершити до початку нового навчального року. Відповідно із вересня громадський транспорт курсуватиме вулицею Руською у звичному режимі. Про це у коментарі «Шпальті» повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

За його словами, підрядник не вкладається у терміни, оскільки виникли додаткові роботі на цьому об’єкті.

Як раніше повідомляла «Шпальта», у Чернівцях перекрили рух транспорту на вулиці Руській. Нині там проводять капітальний ремонт проїжджої частини. Зокрема, з 8 червня повністю перекритий рух громадського транспорту на ділянці від вулиці Петра Сагайдачного до Тараса Шевченка. Раніше у Департаменті ЖКГ обіцяли закінчити всі роботи за місяць та повернути на маршрут тролейбуси-«двійки» вже 8 липня. Однак ремонт затягнувся на довше. Причиною цього, як зазначив Володимир Бешлей, стала заміна мережевого водогону.

«Ми робимо все, аби пошвидше завершити ремонт. І у вихідні, і в свята йдуть роботи. Загалом, більшу частину ми вже відремонтували. Через те, що виникли непередбачувані обставини, пов’язані із заміною магістрального водогону, ремонт затягується. Також багато робіт виконують вручну, тому що там велика павутина мереж, і немає можливости використати техніку», – розповів Володимир Бешлей.

Також керівник Департаменту повідомив, що планують завершити заміну мереж до кінця місяця.

Нагадаємо, вулицю Руську ремонтують на ділянці від Сагайдачного до Січових Стрільців. Цей капремонт обійдеться міському бюджету у понад 36 мільйонів гривень. Роботи виконує фірма «Грейп 2002». Підприємство, крім дорожнього покриття, має відремонтувати водопровід, каналізацію, тротуари та облаштувати дорожню розмітку.

Коментарі