Новини

Кідрук презентує у Чернівцях свій перший роман із доповненою реальністю

Книжка має назву «Доки світло не згасне назавжди». 

Фото “Шпальти”

1 жовтня у Чернівцях відбудеться презентація першого роману Макса Кідрука з доповненою реальністю «Доки світло не згасне назавжди» (тег #ДокиСвітло). Захід пройде у медіацентрі Belle Vue о 19:00.

У романі «Доки світло не згасне назавжди» читачі матимуть змогу поспілкуватися з одним із героїв книги. Про це на своїй сторінці у фейсбуку написав Макс Кідрук.

«Напевно, найоригінальнішою фішкою в мобільному додатку до роману #ДокиСвітло буде можливість поспілкуватися з одним із героїв книги. Посилання у тексті вестиме на чат із добре знайомим для моїх постійних читачів персонажем, доля якого – принаймні мені хочеться в це вірити – багатьом із вас не дає спокою. Роман надасть відповіді на частину запитань, решту ви зможете поставити героєві особисто: де ти?.. що ти відчуваєш?.. що відбувається довкола тебе?.. І він не просто відповість, а навіть – якщо дуже попросите – покаже вам відео. І якщо це не круто, тоді я, бляха, не знаю, що таке круто взагалі!

Мобільний додаток до книги розробляє українська ІТ-компанія ideil, він з’явиться на Google Play та App Store на початку вересня, одночасно з виходом роману, проте вже зараз, друзі, наголошую, що реалізована в ньому технологія доповненої реальності має певні вимоги до ваших девайсів: підключення до інтернету, достатньо потужний процесор, операційна система не нижче Android 7.0 або iOS 12.0 для продуктів компанії Apple. Більше дізнаєтеся на презентаціях у #ДокиСвітлоТур» , – ідеться у дописі.

Нагадаємо, Макс Кідрук 8 жовтня торік зустрівся з чернівчанами у книгарні «Букініст» та розповів, про що його книжка «Де немає Бога». Про те, якою була презентація, читайте тут. 

Анотація:

Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікарку, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Квитки тут: bit.ly/2yYWD4v. Ціна на квитки зростає з наближенням події.

Свої скарги, відгуки і пропозиції підписуйте тегом #ДокиСвітлоТур.

Тут можна почитати уривок із нового роману Макса Кідрука.

Коментарі