Новини

Говорили-балакали. У Чернівцях депутати зібралися на сесію міськради. Фото

Під час засідання обговорювали реалізацію кредитної програми НЕФКО, результати боротьби зі стихійною торгівлею та будівництво скейт-парку.

У четвер, 8 серпня, депутати зібралися на засідання сесії Чернівецької міської ради, яке мало відбутися ще 30 травня. Однак упродовж пленарного дня обранці розглядали всього одне питання порядку денного – «Різне». Хоча згідно з регламентом, йому відведена одна година.

За цей час зокрема заслухали чернівчан, які прийшли з проблемою облаштування поліклініки у мікрорайоні «Гравітон», а також заступника міського голови Володимира Середюка, який розповів про роботи з покращення енергоефективности у навчальних закладах, виконані за кредитні кошти НЕФКО.

Крім того, начальник управління контролю за благоустроєм Сергій Обшанський доповів про перші результати боротьби зі стихійною торгівлею.

Читайте також: Боротьба із вуличною торгівлею. Як у Чернівцях стихійники хитрують і продають попри заборону. Фото

Також директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей розповів про впровадження проєкту з будівництва скейт-парку на вулиці Воробкевича на території «Жовтневого». За його словами, з активістами та виконавцем робіт уже узгодили вигляд конструкції екстрім-майданчика, і Департамент готовий заплатити свою частину авансу для початку будівництва. Але поки є затримка через відсутність спонсора, який, згідно з домовленостями, повинен профінансувати 50% робіт.

Фото Ірини Болести

Коментарі