Новини

Коли вийде у прокат фільм «Віддана», який знімали у Чернівцях

У кінострічці знялися близько 400 чернівчан-акторів масових сцен.

Художній фільм «Віддана» вийде в український прокат 16 січня 2020 року. Про це розповіла продюсерка стрічки Надія Зайончковська на 10-му Одеському міжнародному кінофестивалі, повідомляє «Детектор медіа».

За її словами, компанія Film.ua також наразі веде перемовини з телеканалами щодо продажу прав на телевізійну трансляцію.

Зйомки стрічки закінчили у червні цього року, а навесні декілька сцен знімали у Чернівецькому муздрамтеатрі імені Ольги Кобилянської. Тоді до процесу кіновиробництва долучили близько 400 чернівчан-акторів масових сцен.

Як проходили зйомки «Відданої» у Чернівцях, дивіться у нашому фоторепортажі.

Нагадаємо, «Віддана» – художній фільм за мотивами роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія». Його дія розгортається у Станіславі (нинішньому Івано-Франківську) кінця ХІХ – початку ХХ століття. У центрі сюжету – стосунки служниці Стефанії та панянки Аделі. Головні ролі виконують польська акторка Маріанна Янушевич, а також українські актори Алеся Романова та Роман Луцький. Режисерка-постановниця «Відданої» – Христина Сиволап, для якої це дебютна робота в повнометражному кіно. 

 

Коментарі