Новини, Перша шпальта

Виросли у клітці. Які собаки шукають господарів у Чернівцях. Фото

Більшість із цих собак потрапили у притулок цуциками і тут виросли.

«Шпальта» продовжує спільний з МКП «Центр стерилізації тварин» у Чернівцях  проєкт «Прихисти». У рамках цієї акції ми щотижня будемо знайомити вас із чотирилапими, які шукають новий дім та вірних господарів.

Ці дві дівчинки живуть у клітці вже давно.

Одній – до п’яти років. Вона трохи ляклива, та дуже активна. Має спокійний характер, не агресивна. Добре підійде для великого подвір’я. Буде хорошою подругою і для дітей, адже дуже грайлива.

Лисичці майже сім років. Її викинули на вулицю попередні власники – залишили біля парку. У притулку вона вже давно. Дівчинка з дуже гарними манерами, спокійна та дружелюбна. Проте їй не подобається, коли її беруть на руки. Любить гуляти і бігати, після цього одразу повертається до свого вольєра.

Ці дві дівчинки потрапили сюди цуциками і виросли у клітці. Їх підкинули господарі під колишній притулок. Їм до трьох років.

Обидві підійдуть для охорони господарства у селі чи на околиці міста, де велике подвір’я. Люблять прогулюватися та бігати. Але бояться людей. Вони гавкають гучніше за інших собак. Їх тут називають хорошими «дзвіночками».

Біла лає більше, вона – місцевий «вождь».

Читайте також: Шукають дім. Які тварини у Чернівцях чекають на господарів. Фото

Цю дівчинку також підкинули цуциком на вулицю, їй три роки. Вона дуже добра та мила, поводиться як справжня леді. Працівники центру розповідають, що ця дівчинка дуже любить увагу та турботу. Коли вони заходять годувати її, вона лізе обійматися та цілуватися. Завжди просить її погладити, а коли їй набридає, іде назад у буду. Ідеально підійде для родини з дітками.

Зараз у «Центрі стерилізації тварин» чимало породистих собак, які шукають господарів. Ще одну добірку чотирилапих, які шукають дім, можна переглянути тут .

Усі тварини стерилізовані. Охочих узяти додому вірного друга запрошують у гості за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 47. Із собою потрібно мати паспорт, нашийник та повідок для собак. За реєстрацію чотирилапого власникові потрібно заплатити 90 гривень. 

За детальнішою інформацією звертайтеся за номером: 095-526-00-45

Коментарі