Новини, Перша шпальта

Одноокий Джо та білий хаскі. Які тварини у Чернівцях чекають на господаря. Фото

Ці собаки шукають новий дім та вірного господаря. 

«Шпальта» спільно з МКП «Центр стерилізації тварин» у Чернівцях запускає проект «Прихисти». У рамках цієї акції ми щотижня будемо знайомити вас із чотирилапими, які шукають новий дім та вірних господарів. 

Одноокий Джо

Джо – чиста лайка. Хлопчикові три роки. У притулку Джо із 6 червня. Коли він був підлітком, його приручила родина. Через деякий час він з’явився у притулку з травмою голови. У нього потекло око… У Джо періодично напади агресії, тож він найкраще підійде для полювання чи як охоронець. Його не рекомендують брати у сім’ї, де є діти. Добре його тримати на подвір’ї чи у вольєрі.

Білий хаскі з блакитними очима

Хаскі – дворічний хлопчик. Скоріше за все, він загубився, і тепер йому потрібен новий господар. Його підібрали на трасі та принесли у притулок.

Він дуже вихований, ладнає з дітьми. Гуляє з повідком. Хаскі буде комусь хорошим і вірним другом. Він не для охорони. Ідеальний для активних людей. Найкраща сім’я для нього – люди, які подорожують, бігають, часто гуляють. Він буде прекрасним супутником у дорозі.

Дівчинка-стаффорд

Цю дівчинку майже місяць тому забрали з квартири на Героїв Майдану від психічно хворого господаря. Їй близько трьох років і вона – суміш стаффорда. Любить гуляти. А ще – увагу. Дуже добра і чуйна до дітей. Ідеальна для родини з великим подвір’ям.

Улюблениця Артема Жука

Цій дівчинці близько 5 років, і вона – улюблениця директора МКП «Центр стерилізації тварин» Артема Жука. Собака у притулку майже від самого початку. Буде хорошим «дзвіночком» на подвір’ї та подругою для дітей. Поки ми робили матеріал, деякі собаки почали на нас гавкати. Ця дівчинка відганяла їх. Вона буде чудовою охоронницею і дуже вірною подругою людини.

Дівчинка-охоронниця

Вулична собака, у притулку майже два роки. Спокійна дівчинка, якій майже 4 роки. Її рекомендують взяти у родину, де є велике подвір’я чи вольєр. Буде хорошою захисницею та подругою. Добре ладнатиме з дітками.

Усі тварини стерилізовані. Охочих взяти додому вірного друга, запрошують у гості за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 47. Із собою потрібно мати паспорт, нашийник та повідок для собак. За реєстрацію собаки власникові потрібно заплатити 90 гривень. 

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: 095-526-00-45

 

 

 

 

Коментарі