Новини, Перша шпальта

Вірний друг та охоронець. Які тварини у Чернівцях чекають на господаря. Фото

Ці собаки шукають новий дім та вірного господаря. 

«Шпальта» продовжує спільний з МКП «Центр стерилізації тварин» у Чернівцях  проект «Прихисти». У рамках цієї акції ми щотижня будемо знайомити вас із чотирилапими, які шукають новий дім та вірних господарів. 

Цій дівчинці до 2 років. Вона дуже контактна та своєрідна. Обожнює обійми. Не любить закритий вольєр, тож її радять взяти на відкритий двір. Раніше вона була в сім’ї, та безвідповідальні господарі підкинули її на вулицю Кишинівську, де труїли собак. У Центрі для стерилізації тварин вона вже другий місяць. Дуже добра, ідеально підійшла б для родини з дітками.

Цих двох дівчат підкинули під притулок ще маленькими цуценятами. Працівникам Центру для тварин довелося вилікувати їх від ентериту (гостре запалення захворювання тонкої кишки, при якому в патологічний процес долучаються також шлунок (гострий гастероентерит) та товста кишка (гострий гастроентероколіт, – ред.) Їм не більше одного року. Вони виросли у цих вольєрах.

Вони будуть хорошими охоронницями та дзвіночками на подвір’ї. Темненька дівчинка більш активна та соціальна. Добре підійде для охорони будинку та для родини з дітьми.

Світленька дівчинка дуже спокійна та добра. Обережна до людей. Трохи ляклива, та охоче підходить за черговою порцією уваги.

Вам буде цікаво: Одноокий Джо та білий хаскі. Які тварини у Чернівцях чекають на господаря

Головна у дворі

Цій дівчинці три-чотири роки. В клітці вона сама, адже не любить конкуренцію інших собак. Також можна взяти у сім’ю з дітками, адже вона дуже добра. Рекомендують тим, у кого немає інших домашніх улюбленців. Вона хоче бути господинею на чиємусь подвір’ї.

Топік, Моніка і Рижуля

Це Топік, йому майже три роки. Суміш Болонки. Сюди потрапив із сім’ї. Його 90-річна власниця не має сил займатися собакою, тож її син здав Топіка у притулок. Хороший та контактний з іншими тваринами. Добре поводитиметься з дітьми.

Ця руда дівчинка потрапила сюди досить незвично. Хлопець звернувся у стерилізаційний центр по допомогу, підібрав собаку і хотів її стерилізувати. Після того, як дівчинці зробили операцію і її можна було забрати додому, хлопець зник. Їй півтора року, дуже ніжна. Не охоронна собака, але любить компанію. Коли сиділа сама у клітці, то нудьгувала, тож її може прихистити родина, у якої вже є улюбленець.

Моніка потрапила сюди цуценям, її підкинули на вулицю. Їй півтора року і вона дуже активна. Любить дітей, увагу та гуляти з повідком. Буде хорошою охоронною собакою на чиємусь подвір’ї.

Усі тварини стерилізовані. Охочих узяти додому вірного друга запрошують у гості за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 47. Із собою потрібно мати паспорт, нашийник та повідок для собак. За реєстрацію собаки власникові потрібно заплатити 90 гривень. 

За детальнішою інформацією звертайтеся за номером: 095-526-00-45

 

Коментарі