Новини

У травні ще на двох тролейбусах з’являться мобільні валідатори

Електронний квиток запрацює на маршрутах №1 та №6.

У Чернівцях ще на двох чернівецьких тролейбусах можна буде платити за допомогою безконтактної банківської картки. Так, у травні електронний квиток запрацює на маршрутах №1 та №6. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.

У коментарі «Шпальті» виконувач обов’язків керівника Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк розповів, що наразі не вистачає стаціонарних валідаторів.

«На маршрути №3 та 5 не будемо вводити переносні валідатори, допоки не буде стаціонарних. Оскільки там інтенсивний потік пасажирів, і кондуктори не встигають видавати квитки», – каже він.

За словами Володимира Середюка, після запровадження е-квитка, готівка залишиться щонайменше на рік. Бо досвід інших міст показує, що мала частина пасажирів користується транспортною карткою.

Нагадаємо, з 13 лютого безготівкову оплату проїзду запровадили в тестовому режимі у тролейбусах на маршруті №2. У березні мобільні валідатори з’явилися у тролейбусах на маршруті №4 та №8.

Вам буде цікаво: Оплачуємо по-новому, їздимо – як і раніше. Як чернівецькі кондуктори «обходять» систему електронних квитків

Усього ЧТУ передадуть 120 валідаторів, які планують застосовувати на всіх тролейбусних маршрутах після завершення експерименту.

Коментарі