Новини

У Чернівцях презентують туристичні можливості ОТГ

У рамках виставки відбудеться ярмарок-продаж регіональної продукції територіальних громад.

13 квітня у рамках Буковинського туристичного ярмарку на Соборній площі у Чернівцях відбудеться виставка туристичних можливостей та ярмарок-продаж регіональної продукції об’єднаних територіальних громад Чернівецької області.

Під час виставки ОТГ представлять наявний туристичний потенціал (садиби зеленого туризму, туристичні маршрути та локації, культурно-туристичні об’єкти та події, туристичні комплекси тощо), а також продукцію місцевих підприємців, яку виробляють у громадах.

Зокрема, Глибоцька ОТГ представить сирну продукцію кооперативу «Добрі газди» та мед виробництва проекту «Мивіра». Мамаївська ОТГ запросить усіх охочих на фестиваль тюльпанів, який відбудеться наприкінці квітня. Сокирянська, Усть-Путильська, Вашківецька ОТГ проведуть майстер-класи з народних ремесел, а також разом із Великокучурівською та Чагорською ОТГ розважатимуть гостей дійства самобутньою буковинською музикою, піснею і танцем.

Вам буде цікаво: У Недобоївській ОТГ відкрили центр економічного зростання громади

З 11:00 до 12:00 відбудеться краєзнавчий квест для всіх охочих «Що ви знаєте про громади Буковини?» Кращих знавців нагородять призами.

Організатори виставки ОТГ – Чернівецький Центр розвитку місцевого самоврядування запрошує усіх охочих на виставку, аби відкрити разом туристичний сезон.

Раніше ми писали про те, що ОТГ – це дитина, якій треба стати на ноги. Тетяна Татарчук про децентралізацію по-буковинськи.

 

Коментарі