Новини

Кранчі з любов’ю. У Чернівцях провели майстер-клас із приготування граноли. Фото

Учасники єдиної в Україні інклюзивної кухні розповіли, як готувати здорову їжу.

Сьогодні у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відбувся майстер-клас із виготовлення корисних сніданків «Кранчі з любов’ю». Підопічні першої в Україні інклюзивної кухні від Центру догляду за особливою молоддю «Любов, яка лікує» (керівниця – Валерія Мартинюк) на чолі з кухарем-технологом Євгеном Паскалем показали, як готувати здорову і корисну їжу – гранолу.

Центр догляду за молоддю з інвалідністю «Любов, яка лікує» розпочав власне виробництво корисних продуктів декілька місяців тому. Суть ідеї полягає в тому, аби залучити до соціального підприємництва особливу молодь та допомогти їй самореалізуватися. Наразі у Центрі виготовляють такі види граноли: ягідно-горіхову, фруктово-горіхову, тропічно-горіхову, горіхово – шоколадну.

Вам буде цікаво. Як у Чернівцях молодь з інвалідністю виготовляє корисні сніданки. Фото

«Я закликаю не проходити повз бабусь, які продають варення чи зів’ялі квіти. Так само прошу і не оминати цих чудових молодих людей, які з радістю тут для вас готують корисну гранолу», – розповіла керівниця центру Валерія Мартинюк.

Читайте також: Любов, яка лікує. Як у Чернівцях працює перший центр догляду за особливою молоддю.

Усі вихованці центру були задіяні у виробництві корисних смаколиків, а кожен охочий згодом зміг продегустувати гранолу та взяти добавку з собою.

Придбати гранолу та підтримати проект соціального підприємництва «Кранчі з любов’ю» можна тут.

Фото Євгенії Калюжки

      

 

Коментарі