Новини

З 1 квітня проїзд у тролейбусах на маршруті №8 можна оплатити карткою

«Чернівецьке тролейбусне управління» продовжує запроваджувати автоматизовану систему оплати в міському електротранспорті.

З 1 квітня «Чернівецьке тролейбусне управління» запроваджує автоматизовану систему оплати за проїзд у тролейбусах на маршруті №8. Кондукторам видали мобільні валідатори, тож пасажири зможуть оплачувати квиток за допомогою безконтактної банківської картки. Про це повідомили на офіційній Фейсбук-сторінці ЧТУ.

Читайте також: «Не дурня, а нанотехнології». Як чернівецькі кондуктори та пасажири реагують на валідатори

Нагадаємо, безготівкову оплату проїзду у чернівецьких тролейбусах запровадили в тестовому режимі на маршруті №2 з 13 лютого. А з 1 березня мобільні валідатори з’явилися у «четвірках». Раніше у коментарі «Шпальті» в. о. начальника ЧТУ Михайло Олексюк розповів, що надалі планують почати розраховувати пасажирів за допомогою мобільних валідаторів у електротранспорті на маршрутах №1 і 6. Зроблять це тоді, коли в наявності буде достатня кількість пристроїв.

Вам буде цікаво: Оплачуємо по-новому, їздимо – як і раніше. Як чернівецькі кондуктори «обходять» систему електронних квитків

Також паралельно навчатимуть кондукторів працювати з валідаторами на інших тролейбусних маршрутах. Насамкінець автоматизовану систему оплати запустять на маршрутах №3 та 5.

 

Коментарі