Афіша, Новини

Діти дощу. У Чернівцях проведуть вуличний перфоманс на підтримку людей з аутизмом

Актори «Особливого театру» зіграють уривки вистави «Океани». 

Чернівчан запрошують долучитися до перфомансу «Діти дощу». ГО «Особливі серед нас» організовують вуличну виставу у рамках акції «Чернівці у блакитному» з нагоди Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм. Долучитися до перфомансу можна 2 квітня о 15:00 біля центру «Вернісаж» (вул.О. Кобилянської, 53). Там актори «Особливого театру» зіграють уривки з вистави «Океани».

Нагадаємо, що цього ж дня у редакції медіа-платформи «Шпальта» відкриється виставка відомого чернівецького художника з аутизмом Данила Гулька. Мама талановитого художника Альона Гулько розповіла у коментарі «Шпальті», що Данилко представить свої роботи, присвячені воді.

«Виставку організовують у підтримку «дітей дощу». Данилко любить малювати воду, це його стихія. Ми оберемо з нашого архіву такі картини, де гарно виблискує вода, де переважає блакитний колір. Данилко розуміє, що ми це робимо у знак підтримки таких дітей. Цієї виставкою ми ще раз хочемо сказати і нагадати, що, попри наші діагнози, ми є позитивними, креативними і талановитими», – сказала вона.

Всіх охочих долучитися до акцій підтримки людей з аутизмом просять у цей день одягнутися у блакитне.

 

 

Коментарі