Новини

Люди дощу. У Чернівцях відкриють виставку картин Данила Гулька

Виставка відбудеться 2 квітня – у Міжнародний день «людей дощу» – у рамках акції «Чернівці у блакитному 2019».

У Чернівцях представлять картини відомого художника з розладом аутичного спектра Данила Гулька. Виставка відбудеться 2 квітня – у Міжнародний день «людей дощу»  у рамках акції «Чернівці у блакитному 2019». Організатори події – ГО «Особливі серед нас».

Подивитися картини Данилка можна буде з 10:00 до 19:00 години в редакції медіа-платформи «Шпальта» (вулиця Богдана Хмельницького, 79).

Мама талановитого художника Альона Гулько розповіла у коментарі «Шпальті», що Данилко представить свої роботи, присвячені воді.

«Виставку організовують у підтримку «дітей дощу». Данилко любить малювати воду, це його стихія. Ми оберемо з нашого архіву такі картини, де гарно виблискує вода, де переважає блакитний колір. Данилко розуміє, що ми це робимо у знак підтримки таких дітей. Цієї виставкою ми ще раз хочемо сказати і нагадати, що, попри наші діагнози, ми є позитивними, креативними і талановитими», – сказала вона.

Відвідувачі виставки зможуть не тільки переглянути ці роботи, а й купити собі картини Данилка.

Всіх охочих долучитися до акції підтримки людей з аутизмом запрошують одягнутися у цей день в одяг блакитного кольору.

Альона Гулько також розповіла, що наразі Данилко готується до своєї наступної виставки. Вона також буде присвячена абстрактній воді. Виставку представлять через 2-3 місяці.

 

Коментарі