Афіша, Ініціативи, Новини

Чернівчан запрошують на благодійний концерт на підтримку дітей із вадами серця

На виручені кошти БФ «Серце до серця» планує придбати спеціальне обладнання для лікарень Чернівецької області.

11 квітня о 18:00 у палаці «Академічному» відбудеться благодійний концерт на підтримку дітей із вадами серця. Захід «У ритмі дитячого серця» організовують у рамках 14 акції ВБФ «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи». Регіональна координаторка благодійного фонду в Чернівецькій області Анна Рибарчук розповіла, що кошти, вилучені від продажу квитків на концерт, будуть спрямовані на закупівлю обладнання для обласних медичних закладів.

«У різні роки фонд збирав кошти для різних проблем. Цього року це захворювання дітей із серцевими патологіями. Будемо збирати гроші на холдери, кардіомонітори, апарат для зйому електрокардіограми. Це те обладнання, якого потребують наші дитячі лікарні», – повідомила у коментарі «Шпальті» Анна Рибарчук.

Під час благодійного концерту у Чернівцях виступатимуть буковинці, які брали участь у «Голосі країни» – Андрій Рибарчук та Олександр Мельник. Вони виконуватимуть авторські пісні та кавери. Крім них зі сцени палацу «Академічного» співатимуть топові вокалісти міста.

«Це вже хороша традиція – організовувати благодійні концерти, адже люди таким чином можуть і відпочити, і долучитися до дійсно хорошої справи. Окрім якісної музики, чернівчани зможуть побачити дивовижні картини. У холі ми розмістимо виставку картин хлопчика, який має проблеми зі слухом. Також буде фото-бокс, який допоможе вам зафіксувати у світлинах цей хороший вечір», – сказала Анна Рибарчук.

Для учнів та студентів квиток на концерт коштує 50 гривень, для дорослих – 100. Замовити квитки можна за номером 0509231143 або ж придбати їх у редакції медіа-простору «Шпальта» (вулиця Богдана Хмельницького, 79). 

Коментарі